Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz szabonagyur #40450 üzenetére
Ennek a típusnak meg az újabbnak sem láttam FB csoportot. Ott lehetne tapasztalatokat megosztani.
-
motoflug
őstag
válasz szabonagyur #40439 üzenetére
Engem is érdekelne.
-
motoflug
őstag
Szia/Sziasztok!
Én is egy (16 éves) Opelnek keresek utódot, nézegetem a Swifteket, kb azokat, mint amiket írtál. Annyival kiegészíteném, hogy én nem zárkózom el az automatáktól sem. Milyen a Swift 2/3 automata váltója?
Neked sikerült találnod? A sport verziók kőzül mik az ismert hibák 2005- 2014 között?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Régebbi (2000) Suzuki Swiftet nézegetek tipik első autónak. Találtam egyet, amihez azért kellene nyargalni pár száz km.-t, de az eladó az átlagnál sokkal korrektebbnek tűnik, így elmondta az autó minden ismert nyűgjét:
- Műszerfalon, a hűtő/fűtő kapcsolója lötyög jobbra-balra
- Szokásos szelepszár szimering miatti hideg füstök. és ennek minden szépsége.
- Klíma nem mén'. Ez lehet csak tartály, de lehet komolyabb is.A felszereltsége, teljesítménye, ill. az automata váltó miatt viszont lehet elnyargalnék érte, bár messze van tőlünk. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezeket a hibákat figyelembe véve mekkora költséggel számoljak, ha tisztességesen mindent megcsináltatnék rajta, és más baja nincs? Egyáltalán szabad ebből a szériából automatát venni? Egyáltalán szabad ilyen autót venni? Ez utóbbira még nem kaptam nemleges választ az autó pozitív értelemben vett igénytelensége miatt.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Új HP OMEN gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest