Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
1.3 VVT Ignis motorba félszintetikus castrol 10w-40-et merjek bele tenni? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a 2004-es Ignis-ekbe (1.3 GLX) milyen gyári akkumulátorokat szereltek? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek Ignishez (2004, 1.3, benzin) nyomaték-lóerő/fordulat diagram? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
2 hónapja vásároltam egy 2015-ös 1.6 S-cross-t. Főleg a telekjárat miatt választottam nagyobb kerekű SUV-ot, Nógrád megye rossz minőségű, kátyús útjaira. Még a gyári continental gumi van rajta 205/50 R17 méretben, de ősszel tervezem, hogy egyrészt átállok négyévszakos gumira, másrészt a fenti utak miatt kicsit ballonosítanék a kerekeken, 205/60 R16-ra gondoltam.
Mit gondoltok az ötletről?[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
válasz 2ozzmexy #53151 üzenetére
Az a helyzet, hogy most először gondolkozok négyévszakos gumin. Telekjárat télen nincs, csak fővárosi utak. Téli gumi (és plusz felni) nincs az autóhoz, tehát amúgy is gumit kell vennem ősszel. Így jó pár évre elfelejthetem a kerékcserével járó költségeket. Sokáig szkeptikus voltam a 4évszakos gumikkal kapcsolatban, de annyi gumis javasolta már a fenti felhasználásra, hogy most belevágok.
[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
S-Cross-ra szeretnék egy bőr kormányvédőt venni. Épp ma voltam egy boltban és ajánlották ezt a típust, ami meg is tetszett. Ez a "rápattintós" rögzítés jó megoldás? Nem fordul el rajta? (tél-nyár-párás idő stb.) Vagy esetleg van konkrét s-cross-ra való?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
2015-ös s-cross-om van és a motorháztető alján az autó eleje felőli részén van kb 4-6db műanyag kis patent. Ezek sztem nem jól látják el funkciójukat, kicsit lelazultak és hozzárezegnek az kasztnihoz és emiatt ajtó becsukáskor, rosszabb úton, stb... van egy rezgő hangja az autónak.
Tapasztaltok ti is ilyen jelenséget? Arra gondoltam, hogy praktikerben veszek ilyen kis öntapadós gumikat, amiket a fiókos szekrényekhez szoktak adni és a megfelelő helyekre felragasztom a kasztnira. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kulcs nélkül indítós távirányító elemcseréjéhez van jó megoldásotok?
Használtam vettem az én scross-omat és az előző tulaj egész szépen szétb.szta a műanyagot. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
2015-ös 1.6 benzines S-cross-ban gyárilag szerintetek milyen gyújtógyertya van?
Gépkönyv 45e km-ként írja a cserét (standard típus) nikkel gyújtógyertyát ír mellé.
A műszaki adatoknál viszont a standard gyertya egy Denso és egy NGK, mindkettő iridium.
Azért kérdés, mert ha iridium van benne gyárilag, akkor még nem cserélek gyertát. (55e km-nél járok) -
_stick_
őstag
válasz Strangers #61219 üzenetére
Szia!
Konkrétumot nem tudok mondani, de nekem is van hasonló sípoló/búgó hang, 100-105 között, viszont csak motor terhelésre jön elő, 120-ról visszaengedve motorfékkel nem hallani. Ha 100-nál beteszem a tempomatot, akkor folyamatosan hallom. Voltam vele suzuki gusztávnál, a szerelő eljött velem egy körre, amint meghallotta azt mondta normális jelenség, ne foglalkozzak vele. Nagyon nem nyugtatott meg, viszont az látszott, hogy nem először hallotta. Ami még érdekes az esetemben, hogy kormány mozgatásra, változik a hang.
(2015, 1.6 scross) -
_stick_
őstag
Sziasztok! Egy gyors kérdés, 2016-os 1.6 benzines S-cross benzin tankjához le lehet dugni egy leszívó csövet, vagy van valamilyen rács ami védi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest