- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
racerx #68902 üzenetére
Ma neki akartam ugrani. Természetesen full borult idő, hogy ne lássak a műszerfal alatt semmit lámpa nélkül, ráadásul az ígért 15-17 fok helyett 8 fok, hogy jó merevek legyenek a kábelek, műanyagok.
Odáig jutottam, hogy lecsavartam a műanyag burkolatot a kormány alatt, hogy hozzáférjek a biztosítéktáblához. És azonnal megértettem, hogy mi a baja az embereknek a motorháztető nyitóval. Ha letérdelve az autó mellé behajolsz és teljesen kicsavarodsz, na akkor látod a biztitábla felét. A másik felét kitakarja a nyitó. És persze azon a részen kellene matatni, amit a nyitó kitakar...
Embertelenül guszustalan helyre tette a Suzuki a biztitáblát..... Egy csomó autónál ott van a műszerfal oldalán, vagy ha alatta van, akkor közvetlenül alatta. Nem oldalt jól eldugva, hogy félig gumiember legyél, hogy elérd... Barmok.
Szóval köszi de kösz nem, én kinőttem már abból hogy ezzel idegesítsem, meg gyötörjem magam. Felrakom a két kamerát, elviszem a hátsóhoz a vezetéket, elvezetem a hardwire kitet is, majd egyeztetek egy időpontot egy autóvillamosságissal, hogy kösse be. Szenvedjen vele ő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest