Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz racerx #68902 üzenetére
Ma neki akartam ugrani. Természetesen full borult idő, hogy ne lássak a műszerfal alatt semmit lámpa nélkül, ráadásul az ígért 15-17 fok helyett 8 fok, hogy jó merevek legyenek a kábelek, műanyagok.
Odáig jutottam, hogy lecsavartam a műanyag burkolatot a kormány alatt, hogy hozzáférjek a biztosítéktáblához. És azonnal megértettem, hogy mi a baja az embereknek a motorháztető nyitóval. Ha letérdelve az autó mellé behajolsz és teljesen kicsavarodsz, na akkor látod a biztitábla felét. A másik felét kitakarja a nyitó. És persze azon a részen kellene matatni, amit a nyitó kitakar...
Embertelenül guszustalan helyre tette a Suzuki a biztitáblát..... Egy csomó autónál ott van a műszerfal oldalán, vagy ha alatta van, akkor közvetlenül alatta. Nem oldalt jól eldugva, hogy félig gumiember legyél, hogy elérd... Barmok.
Szóval köszi de kösz nem, én kinőttem már abból hogy ezzel idegesítsem, meg gyötörjem magam. Felrakom a két kamerát, elviszem a hátsóhoz a vezetéket, elvezetem a hardwire kitet is, majd egyeztetek egy időpontot egy autóvillamosságissal, hogy kösse be. Szenvedjen vele ő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest