Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2ozzmexy

senior tag

válasz beef #51473 üzenetére

A 600SEL 15-16-t evett városban nyáron, ha nem hagytam 3-as fölé váltani és nyugisan gurulgattam, ha hagytam volna akkor 18-20... Ha toltam neki, mert siettem akkor volt az 25 is simán... ennek ellenére nem tudtam az Árpád-híd-tól (most Göncz Árpád városközpont) elmenni a Rákóczi-hídig a Hungárián hogy legalább 2 GSX swiftes hülyegyerek ne akarjon gyorsulni velem... általában jobbra álltak be mellém és nem vették észre a C oszlopot...

Nem állok többet mint megyek, hanem igyekszem egylendületből minél többet menni, tehát igyekszem olyan sebeséggel menni, hogy minél kevesebb lámpa fogjon meg, de a mögöttes forgalmat ne akadályozzam, ez BP-en kicsit nehézkes, de nem lehetetlen. Nekem a Vitara 7,8-8L közötti fogyasztása már elég adat, ha tervezni szeretnék vele. "Igény szerint" tankolom, ha kifogy, rátankolok, minden hónapban van egy alapösszeg amit belenyomok, aztán ha kevésnek bizonyul akkor még töltök rá 10-15 litert, max jövő hónapban annyival kevesebbet kell tankolni. Az én mérésem ráadásul csalóka, mert én gyakran megyek 1-3km-es utakat (80%-ban ilyet fut), melegítem indulás előtt, leállítás előtt hűtőm a turbót és a SS is mindig ki van kapcsolva.
    Egy ilyen kisváros-falvak-országútra én is kíváncsi lennék, de nem nagyon van rá lehetőség. :D
    A céges Ducato nekünk is iszik 10L felett gázolajból, ha pályán küldjük akkor 12-15 között simán, mondjuk magasponyvás (fel tudok egyenesedni benne a hatalmas 180cm-emmel :DDD ), úgyhogy az is sokat jelent.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés