Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
A c1122? Nem, voltam azóta műszakin, előtte átnézésen, a szerelő nem is említette, én meg meg is feledkeztem róla, mivel semmi hibajelenség nincs..
Remélem a következő olajcserénél eszembe jut, aztán utánanézünk..
A P0420 pedig lambdaszonda csere után is ugyanúgy előjött - egy ideje 100-as MOL-t tankolok bele (4 telitank), azóta kicsit hektikusabb - volt már 70 km után is, de most 6-700 körül járhatok, és még nem jött. De mást nem fogok cserélni emiatt.Más:
Közben az ünnepek előtt (BlackFriday.. ) sikerült beszereltetnem egy Osram nappali menetfény és ködlámpa kombót (Totalcar teszt); régóta gondolkodtam rajta, párszor átböngésztem a topikot, hogy kinek-hogy sikerült beszereltetnie.. Aztán kis netes keresés után inkább megvettem a Sumo Suzukitól a kábelköteget, kapcsolót, beépítőkeretet.
(Nekem eredetileg nem volt ködlámpám sem, tehát takaróelem volt csak, viszont a webshopban nem volt ilyen keret. Írtam nekik egy emailt, amiben kérdeztem a kábelkötegről, hogy van-e kapcsoló-relé, illetve hogy nincs-e véletlen keretük is - egy napon belül válaszoltak, tettek fel képet a kábelről + jobbos és balos keretet is, ráadásul a kapott a bontott ár alatt.)Aztán a harmadik szerelő elvállalta az ünnepek előtt; sajnos csak borús időben készült képeim vannak:
Ködlámpa:Összességében nem volt olcsó, de szerintem jól néz ki, a nappali menetfény baromi erős, sötétben rendesen vakít (nyilván ezért nappali..); a ködlámpát élesben még nem kellett használnom, de a Totalcar tesztben vannak képek, hogy milyen fénye van - sötétben próbálgatva elég ütős.
"... and I hope you have a great day!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs