Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty8
tag
hello!
ez lenne a bajom:
köszi -
Marty8
tag
hello
Suse linux 10.3 van fent a gépemen, és egy ntfs particiót akartam vele felismertetni.
találtam egy leírást, ezt... itt nem tiszta ez teljesen.
ha valaki segítene, megköszönném.hup-on olvastam:
Gondolom ntfs particióról van szó.
Több megoldás is van:
1. Létrehozol egy fat32-es particiót adatcserére, mert azt tudod windows és linux alól is írni/olvasni.
2. pendrive-ot használsz, bár ebből már a fél gigásnak is rendesen megkérik az árát.
3. Elméletileg létezik megoldás arra is, hogy ntfs-t írj linux alól, de nem ez nem teljesen biztonságos. Szóval inkább az első kettő valamelyikét ajánlom.persze a pendrive kilőve
, és csináltam egy fat32-t windóz felületről, ezt hogyan kell felismertetni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Pixel 7a Dobozában
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és csináltam egy fat32-t windóz felületről, ezt hogyan kell felismertetni vele?