Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
DeSanto #1247 üzenetére
Utánanéztem: a compiz felelős a 3D-s munkaasztal megjelenítéséért.
A SUSE ma hajnalban tette fel a frissített compizt ide feltette. Az ymp-k egyklikkes telepítők, én a compiz-fusion-all.ymp-t indítottam el, felrakott mindent, hibát nem ír ki, de lehet, hogy a gépem gyenge hozzá, mert nagyon belassult tőle...
Szerk.: ja, és az ablakok "fejléce" még mindig nincsen, ha bekapcsolom a 3D-s munkaasztaltRemélem, hogy segítettem
.
-
BaliJack
aktív tag
válasz
DeSanto #1247 üzenetére
Előrebocsátom, hogy én is kezdő vagyok, de hasonló gondokkal küzdök...
ATI X1950GT-m van, nekem is hasonló hibaüzenetet ír, de - ha jól tudom, akkor másra hivatkozik, VISZONT az effektusok nagy része működik.
Csak az ablakok "title bar" része (win-es meghatározás) tűnik el teljesen
.
Korábban írta vki, hogy a HD3850-esekhez nincsen ATI driver. Gondolom, hogy még.
Többiektől: ha az xorg.conf-ot kézzel root-ként átírom, akkor nem kellene úgy működnie? Konkrétan arra gondolok, hogy a screen résznél az adott színmélységhez (24) beírom azokat a felbontásokat frissítéssel, amelyeket használni szeretnék, és ha belépek sima felhasználóként, akkor meg nem azon a frissítésen használja az adott felbontást.
Pl.:
"1280x1024@85" "1280x960@85" stb.
És ha 1280x960-ra állítanám be, akkor csak 60Hz-re engedi beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest