Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
A helyzet a következő.
Egy gép, feltelepített 42.1 egy 80GB lemezen. Ezt akarom átrakni a 320GB -s lemezre.
A 320 GB-sre is felraktam a 42.1-et. Azonos hw-n telepítettem. A kicsi lemezről indítanám az OS-t, ugy át tudnám másolni a fájlokat ? Vagy Live CD inkább ? Nem találom a winyókat az MC-ben . Krusader root módban sem egyértelmű, hogy melyik lemez melyik.Van valahol leírás az alap repo visszaállításáról ? Egyfolytában a biztonsági kulcsokat reklamálja a zypper a dup után. gpg kulcsok. Meg a repo-kat nem találja, vagy az abban lévő fájlokat.
-
wetomi
aktív tag
Köszönöm!
Ez jó iránynak néz ki. Elsőre a KDE MTP támogatása nem lehet az igazi, a linkelt leírásban szereplő, vagy ahhoz hasonló fájlt nem találtam, hiába van fent látszólag a kio_mtp és 3 másik csomag.
Vasárnap bővebben belemászok, csak így tanulás közben kikapcsolódásként eszembe jutott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest