Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
pengwin
üzenetére
Kihaltnak tényleg kihalt. Desktopon szerintem nagyon kevés kezdő van, a többieknek pedig feltételezem, hogy semmi, vagy minimális gondja van a rendszerrel és az sem SUSE specifikus, inkább általánosságban linux. Komolyabb SUSE alapú rendszerekkel pedig gondolom még kevesebben foglalkoznak, és közülük is még kevesebben tévednek ide.
Javítsatok ki nyugodtan, ha rosszul látnám, de a magyar SUSE közösség elég kicsi és ők is inkább nemzetközi fórumokon találhatóak meg.
Én elkényelmesedett desktop felhasználó vagyok, évek óta tökéletesen teszi a dolgát a SUSE, pillanatnyilag a Tumbleweed. Kíváncsi vagyok milyen lehet a frissen megjelent Leap 42.3, de ha lesz is időm, marad a virtuális gép egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi