- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
eror 404 pedig szerettem vona megnézni
-
Ősember
őstag
na, egy lépéssel közelebb vagyunk a megoldáshoz
subarunál az excel mentésnél hibát ir ki, ezért amikor ö frissit és tölti fel, akkor nem jelenik meg az oldal. ez valoszinü azért van, mert én 2003-as ö meg 2007-es verziot használ és a 2007-es excel nem tudja rendesen lekezelni a 2003-ast vagy a fene sem tudja
... este utánajárunk és megoldjuk, addig türelemmel legyetek, danke
-
subaruwrc
félisten
daemon09 a 11.312 secnél nem látszik a folyamat és a cheksum sem
DjKoxi a valid link ugyanaz mint a screenshot. küldj valid linket is.
most akkor mibe egyezünk meg hány db cpu-z ablak kell? -
_ATi_1
senior tag
Még régebben csináltam. Nem tudom így megfelel-e a feltételeknek
SuperPI-1M -
PyroS
senior tag
Üdv mindenkinek.
Itt egy 10.578-as 1M eredmény.Bár sajnos itt már nem stabil a proci
.
-
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
Ez egy átlagos eredménynek számít? -
törölt tag
válasz
ROBERTOH #1268 üzenetére
Próbáld meg csak a http://www.superpitoplist.extra.hu/1m.htm linket.
Tegnap nekem is csak 404 jött be ( IE6, IE7 ) a lista helyén.szerk.: Talán kiderül hogy hol a hiba...
-
WiZARD
addikt
válasz
Achill3uS #1270 üzenetére
nekem volt olyan, hogy megvolt minden, elmentettem, és mentés után pár másodperccel szállt el.
raid0 + write-back cache megtette a hatását. még nem volt kiírva a vinyóra, cache-ben lehetett. így persze elszállt az eredmény(tudom, nem raid-del kéne ilyeneket csinálni
)
-
Ősember
őstag
válasz
Achill3uS #1270 üzenetére
akkor az spd és az alaplap ablakot kivesszük a játékbol és mindenki happy
a régi eredmények is be lesznek másolva valami halványabb szinnel, de nem lesznek a háttrbe szoritva, mert az nem lenne fair
amugy majd subaru végzi a frissitést, de még barátkozik a kivitelezéssel
belerázodik hamar és akkor mehet a pi örület ezerrel
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Des1gnR #1260 üzenetére
dehogyisnem... jártam ugy nem1x, pi eredmény megvan, nyitom a cpuz-ket és bele kékhalálozik, éppen ezért az 1M nem mérvadó stabilitás szempontjából, volt már, hogy paint mentéskor fagyott be
a nemzetközi elvárások: 1M lefutott ablak teljes egészében látszódjon (checksum is), cpuz cpu és memory ablak (esetleg setfsb, memset), cpuz valid! [link]
egyébként kéne a listafeltöltésben valami jelölés, pl. hogy a régi eredmények a régi listából (ahol over 9.547-e volt a legjobb) szürkék vagy barnák legyenek... mert sztem azokat is be kéne tenni...
-
Ősember
őstag
válasz
ROBERTOH #1263 üzenetére
nálam jo firefoxal
lépj le az oldalrol és gyere be ujra
van amikor még a régi adatot hozza elö, ha nem lépsz le...
megszavazzukps.: jut eszembe, hütésnél csak olyanokat várunk, hogy lég, viz vagy teljes megnevezések? ezt az oszlopok szélessége miatt kérdezem + akkor az eredmény beküldéshez nem hagyok ott annyi helyett és irok példát is.
-
Ősember
őstag
válasz
Des1gnR #1260 üzenetére
szerintem sem lehet gond
azért jött ez a 4 cpu z ötlet, mert ha egyet ki tud nyitni, akkor a többivel sem lesz gond
a másik meg, hogy akkor igy hitelesebben ott lesz a proci mellett az alaplap és a ram is, tehát a konfig lényege. viszont ha a többség megszavazza, akkor ugy is lesz modositás, ezen nem mulik
nézd meg légyszi az 1M táblázatot. jo lesz az ugy? -
Ősember
őstag
ok, akkor mire változtassam a beküldés feltételeit? 1 superpi és 1 cpuz a proci füllel?
ps.: beküldést megváltoztatta. tessék leellenörizni jo-e és van-e még rajta valamit javitani
-
ROBERTOH
őstag
válasz
subaruwrc #1251 üzenetére
Szerintem pedig csak annak van értelme, különben minek futtatna valaki a gépén superpi-t?
Ha visszaveszed az órajelet, akkor a cpu-z ablakban is más eredmény fog szerepelni és az úgy már nemigazán hiteles. (na persze a valid azzá teszi, de akkor is
)
Ősember: csatlakozom tom_tol és Des1gnR kollégához ;)
-
törölt tag
Lenne egy észrevételem a Super PI Top lista oldalla kapcsolatosan. Ha már volt, akkor elnézést, de visszaolvasva nem láttam rá utalást.
Az eredményeknél ezek az oszlopok szerepelnek:
Név/Porc./Órajel/Mem.órajel/Mem.időzítés/Alaplap/Hűtés/Kép/ValidAz eredmény beküldésénél pedig:
Név/Proc./RAM/Alaplap/Kép/ValidMegoldható lenne hogy a beküldésnél is ugyanolyan mezőket kelljen kitölteni? Egyértelműbb lenne és nem maradna le pl. a hűtés, valamint munkát is spórolhatna az aki az eredményeket ellenőrzi. Tkp. nem neki kellene leolvasni és kézzel beírni az adatokat a CPU-Z képekről.
-
ROBERTOH
őstag
A beküldés feltételeihez lenne egy kis véleményem:
szerintem felesleges lenne 4 cpu-z-t megnyitni, főleg, hogy lehet hogy elszállna a gép (ha nagyon a végleten van). Szerintem elég lenne egy CPU ablak és egy cpu-z valid kéne mellé. Vélemény? -
lacos001
senior tag
hétvégén ráérek én a "mezei tuninger" is,robbanásig........
-
subaruwrc
félisten
kész az új első hsz is. ( THX Thrawn
) már onnan is elérhető a lista. lehet tolni az eredményeket clockerek
-
subaruwrc
félisten
Új Superpi toplista
élvezzétek.
Köszönet Ősember kollégának az oldalért. -
subaruwrc
félisten
készül az új superpi toplista honlap
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Achill3uS #1232 üzenetére
Köszi
A honlapkészítői tudományom igen alacsony szinten van, ezért kéne, aki összedobná a kódot (hogy csak az excelt kelljen frissíteni). A frissítést akár én is bevállalnám, addig, amíg meg nem unom, de szvsz ha már csak az eredményeket kell beírni, arra biztosan találnánk néhány embert -
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Rég jártam már itt, de látom, hogy azóta nem is lett frissítve a lista
Valaki nem akarja felkarolni a topic-ot? Esetleg már van is új lista, csak még nem lett berakva a linkje az 1. hsz-be? -
tom_tol
addikt
igy ebéd utáni laza spi 1m
-
subaruwrc
félisten
-
Des1gnR
őstag
válasz
subaruwrc #1203 üzenetére
Hallod nemtom mi van ezekkel a memókkal!
Sztm a lapommal van valami vagy nemtom ha belövök 400 as FSB-t és úgy beállítok neki 2,1V al 1200MHz/5-5-5-15 öt akkor elindul, de ha fentebb veszem az FSB-t akkor már killlódik és 1200/5-5-5-15 még 2,3V al se akar neki menninemtom mi lehet ki kéne tesztelni másik lapba vagy van valami tipp? Holnap írok Pontos FSB-ket és feszeket amiken megy/nem megy
mod:köszi
-
Des1gnR
őstag
Itt egy új eredmény: SuperPi
-
sosperecek18
őstag
Most vettem egy 6750-es procit, 1M eredményem 3700mhz-en 14.015s, igaz itt még nem stabil a gép, de nekem megfelel hogy megy közel alapfeszen 3600mhz-ét, a memóriák a teszt közben 920-on mentek 4-4-4-8 2t-ben, lesz ez még jobb is ugy érzem, csak legyen olyan memória mellette ami visza az 1125mhz-et a szimmetrikus hajtás miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- I5-11400
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest