Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• balage81

csendes tag

válasz balage81 #347 üzenetére

Anno én is így vettem volna a gépem, de utánajártam:

Idézet a Microsoft közleményéből:

''Amennyiben nincsen meg az OEM termék telepítője, úgy a viszonteladó partner tud segíteni Önnek az újratelepítésben. Használt termék vásárlása esetén az eladónak kötelessége átadni a telepítő médiát is, így javaslom, hogy lépjen kapcsolatba a Notebook eladójával. ''

Ezt elküldve a fent említett cégtulajdonosnak, aki egészen addig állította, hogy a gép alján lévő matrica és az op rendszer isjogtiszta ezt a választ kaptam:

''Tisztelt uram !

Az ön álltal megvásárolandó termékhez nem jár operációs rendszer. A hozzánk behozott használt termékekhez nagyon ritkán hozzák be az eredeti tulajdonosok a géphez álltaluk megvásárolt operációs rendszert. Mi minden használt gépet operációs rendszer nélkl értékesítünk akkor is ha a bizományosi parner matricákat ragasztgat az aljára. Ön a vásárláskor nem vett a számítógéphez szoftvert így nem tudunk önnek segíteni. Javaslatunk, hogy vásároljon egy legális operációs rendszert a gépéhez és akkor jogtisztán tudja majd használni.

Tisztelettel:
    Gorzó László ''

Azt hiszem ez önnmagáért beszél a kérdés már csak az mi köze van a laptopinfo.hu-nak a notebookworld.hu hoz.

• Den

veterán

válasz balage81 #347 üzenetére

nem adnak hozzá gyárilag sem cd-t. Az orencert meg a géppel együtt adják így arról nincs külön számla.

Aktív témák