- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Valoban nem adtam konstruktiv valaszt, elnezest. Azt szerettem volna megjegyezni, hogy a sudo-t veszelyesnek tartom. Azon az uton indulnek el, amerre eredetileg mentel, tovabb kell probalkozni. Ha nincs idod probalkozni, jo a sudo is.
Megdobbento, hogy az alap AIX-be nincs benne a C fordito (nem hittem volna, hogy nincs). Tudom, hogy vannak azekenek a HP-UX, AIX, IRIX, stb. rendszereknek furcsasagai...
de a C nyelv, es ezzel egyutt a C fordito a UNIX esszenciaja. Pont arra fejlesztettek ki, hogy meg lehessen irni benne a UNIX kernelt es a drivereket meg a csomagokat.
Ez olyan, mintha teszem az az autobol kihagynak a motort.
Udv! -
tocsa
senior tag
El vagy tevelyedve. Legfeljebb nem gcc a neve. De ugyanugy mint barmelyik UNIX-on, HP-UX-on, AIX-en, SGI IRIX-en, stb. is van C compiler. Hiszen a C nyelv a UNIX alapja. Arra
Amiert irok: vegyuk eszre, hogy bizony a sudo-nak is megvan biztonsagi szempontbol a maga hatulutoje. Pont ez a kenyelmesseg, hogy jelszo nelkul sudozhatsz, veszelyes. En gyulolom a root sudo miatt. Inkabb megtanulom azt a 16 karakteres krikszkraksz jelszot, minthogy veszelybe sodorjam az altalam adminisztralt rendszert.
Udv!
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest