Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
Üdv,
Heinlein óta nem igazán értem a SR rendszert ?!
Ugye korábban állomás slotok formájában lehetett őket fel/elhasználni, függően attól hogy többet birtokolt az ember akár több állomáson is elszórtan és egészen jól lehetett így mixelni a különböző felszereltségű hajókra a bonuszokat melyeket adnak..
Nos amióta kijött a Heinlein ott tartok, hogy mindenből ami nem pophoz kötött gyakorlatilag elég egy darab, a többi az kuka?!
Adnak 10%-okat különböző fegyver sebzésre, armot/shield hitpoint stb, habitablere aminek pl nagyon örültem, az elején..., mert ugye azt hittem össze stackelődnek valamilyen formában, egy 10+10+10% nyilván OP lett volna ha 30% formájában stackel deeee, szóval akkor legyen rajta valami penalty..
Viszont úgy néz ki shemmi, hiába van több, próbáltam friss gyártásokkal, még szektorba vett "csokrokkal" is, semmi. Az első, adott típusú SR adja a bónuszt, a többi az nettó szemét, semmire nem jó, max tradelni.., esetleg elrontok/benézek valamit?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest