- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Üdv,
Heinlein óta nem igazán értem a SR rendszert ?!
Ugye korábban állomás slotok formájában lehetett őket fel/elhasználni, függően attól hogy többet birtokolt az ember akár több állomáson is elszórtan és egészen jól lehetett így mixelni a különböző felszereltségű hajókra a bonuszokat melyeket adnak..
Nos amióta kijött a Heinlein ott tartok, hogy mindenből ami nem pophoz kötött gyakorlatilag elég egy darab, a többi az kuka?!
Adnak 10%-okat különböző fegyver sebzésre, armot/shield hitpoint stb, habitablere aminek pl nagyon örültem, az elején..., mert ugye azt hittem össze stackelődnek valamilyen formában, egy 10+10+10% nyilván OP lett volna ha 30% formájában stackel deeee, szóval akkor legyen rajta valami penalty..
Viszont úgy néz ki shemmi, hiába van több, próbáltam friss gyártásokkal, még szektorba vett "csokrokkal" is, semmi. Az első, adott típusú SR adja a bónuszt, a többi az nettó szemét, semmire nem jó, max tradelni.., esetleg elrontok/benézek valamit?!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Napelem
- Half-Life 2
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest