Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Sziasztok,
megvan pár humble-es játék kulcsom és szívesen elcserélném másmilyen játékokra. Leginkább a heti boundle csomagból a Dirt 3 és a Dirt Showdown érdekelne. Ezért a kettőért minden listába lévő játékot odaadnám.
Dollar Dash - steam (kulcs)
Medal of Honor 2010 - steam (kulcs)
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising - steam (kulcs)
Dead Space - origin (kulcs)
Mirror's Edge - origin (kulcs)
The Sims 3 Date Night (kulcs)
Populous - origin (kulcs)Ala: A hirdetés
-
youspinme
csendes tag
Hali!
Cserélhető:
Hard Reset Extended Ed.
Zeno Clash
Killing Floor
Natural Selection 2
Codemasters Bundle (DiRT 3, Showdown, Overlord II nélkül)Még mindig BF3 kellene, de bármit meghallgatok.
[ Szerkesztve ]
like a record, baby.
-
SH4D0W2011
őstag
szeretnék egy Dark Souls™: Prepare To Die™ Edition-t, cserébe lenne 3 Dota 2 kulcsom.
jelentkezni privátban -
warmonger441
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #13407 üzenetére
Na ez már szemétség
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
szami777
addikt
válasz SH4D0W2011 #13407 üzenetére
ment pü
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
SH4D0W2011
őstag
válasz warmonger441 #13408 üzenetére
a játék az, de a ládákat kulccsal tudod kinyitni, az meg nincs ingyen nem játék kulcsra, hanem láda kulcsra gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Keresem:
Teleglitch, 1 dollaros HumbleBundle-t Rise of Argonauts miatt.Valamint Amalur Reckoning Collection-ert adnek Age of Empires 2 HD + The Forgotten pack gift-et.
Oroszoknal 2.5 dollar az alap Amalur jatek. Itt 18 dollar -> 7.14x tobbe kerul
Kivansaglistam.
De mindent meghallgatok, ami nincs meg nekem es erdekes lehet.Kinalok (Alabbi Steam jatekokat cserelnem masra (esetleg tf2 kulcsra)):
Conquest of Elysium 3
Ace Patrol
Ace Patrol Pacific Skies
Counterstrike (1.6)
Supreme Commander
Supreme Commander: Forged Alliance
GTA 4
Sanctum 2 Complete Pack
Arma Tactics
Aztaka
Max Payne 3
X-Blades
Damnation
Rising Storm
Krater
GTA Trilogy
Mount and Blade
Mount and Blade: Fire & Sword
The Kings Crusade
Star Wolves 3: Civil War
UFO: Afterlight
Arma Gold (2in1)
Medal of Honor
Command & Conquer 3 : Uprising
Sanctum 2
Sanctum Collection
Grotesque Tactics: Evil Heroes
Alpha Prime
Arma 2
Dirt 2
Serious Sam 3 BFE
Operation Flashpoint Red River
Fuel
Overlord+Raising Hell
Overlord 2
Clive Barker's Jericho
Magicka+ 2DLC
Naval Warfare
Damnation
Hacker Evolution Duality
Swords of the Stars Complete Collection (4in1)
Kings Bounty: Legions True Tactician Ultimate PackMirrors Edge (Origin)
Populous (Origin)
Crysis 3 (Origin)[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #13411 üzenetére
jajjj bakker de barom vagyok xD igen láda kulcs ok xD én anno az accountom aktiválásához dota 2 kulcsot (aktiváló-t) kaptam havertől és egyből az a kulcs jutott eszembe nem pedig a láda nyitó xDDDDDD loool sry fogjuk a hirtelen időjárás változásra
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
-
-
455
csendes tag
Blackguards kódot cserélnék CS:GO AWP BOOM (Kevéssé használt) + AK-47 Kék Laminált (Gyári új) + M4A1-S Fényes víz (Kevéssé használt) skinre. Esetleg még szóba jöhet más játék (pl. Splinter Cell Blacklist). Ha érdekel írj privátban vagy jelölj be Steam-en.
-
Nincs valakinek egy Civ 5 : Brave New World kölcsönbe pár napra?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz tipuka #13420 üzenetére
Adok érte mondjuk egy Torchlight-ot addig, aztán visszacseréljük, mellé bónuszban meg két méter kecskeszakállat
Egyik cimborával játszanék ma, de $50-et sajnálok erre a pár órára.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz tipuka #13422 üzenetére
Őszintén szólva nem vagyok nagy Steam-es, de kecske eszemmel úgy gondoltam, hogy mondjuk van egy Torchlight-om, az felajánlom cserére valakinek egy Civ 5: BNW-ért, holnapután meg ő csinálja meg ugyanezt. Mindenki boldog
-
válasz kraftxld #13423 üzenetére
amivel jatszol, az mar orokre a tied, nem lehet visszacserelni. torchligh-tal ha mar jatszottal, nem tudom hogy is gondolod pontosan az atadas modjat. bnw-hez pedig kell egy civ5 is, annyira nem lesz olcso.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
-
-
-
válasz maross #13429 üzenetére
Jaja, a Civ4-be valami 500 órát toltam már bele ha a Steam előtti időket is beleszámolom
Csak a Civ5 alapjáték nem nagyon jött be, majd a 2. kiegészítő környékén gondoltam beruházni a kiegészítő pakkokba.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
BasketWink
tag
a mostani humble weekly bta-t keresem cserébe ezek közül tudok ajánlani megegyezés szerint:
Zeno Clash
Shadowgrounds
Shadowgrounds Survivor
To the Moon
Papo & Yo
UFO: Afterlight
[humble linkek]steam kulcsok:
Iron Sky: Invasion
Dungeonbowluplay kulcs:
silent hunter V -
Cheesus
senior tag
Nincs valakinél elfekvőben egy Steames Chaser kulcs? Tudom hogy nem sok, de egy Rome: Total War-t vagy esetleg némi steam wallet pénzt tudok érte felajánlani. Csak emiatt az egy játék miatt nem venném meg az FPS Warrior bundle-t
https://www.twitch.tv/csehla
-
Hódító Hód
csendes tag
Helló-belló! Van egy Steames Inversion kulcsom, ezt szeretném elcserélni egy múltkori humblibundlis Arma 2: Operation Arrowhead linkre, ha még maradt valakinek.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Hódító Hód #13434 üzenetére
Ha Amazon-os, felejtsd is el azt a cserét szerintem
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Hódító Hód
csendes tag
válasz Hunbeast87 #13435 üzenetére
miért is???
-
Shepherdke
tag
válasz Hódító Hód #13436 üzenetére
Mert régió záras!
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Hódító Hód #13436 üzenetére
Miért kellene a legtöbb embernek aki itt van a fórumon és valószínűleg Magyarországon is él egy régió korlátos játék, ill. kulcs?
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Hódító Hód
csendes tag
válasz Hunbeast87 #13438 üzenetére
A csomag tartalmazott egy másik játékot is, az Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition-t, amit már regeltem a Steamen és elfogadta. ezek szerint az Inversion-t nem lehet aktiválni?
-
Shepherdke
tag
válasz Hódító Hód #13439 üzenetére
Nem.
Valakinek amazon kuponja nincs még véletlenül?[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
így van... sok szót ejtettünk erről a pakkról...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Arkennys
addikt
Nem nem lehet, ezt jelenti, hogy régiózáras. Ha amerikában lennél, lehetne.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
tipuka
addikt
az akciós tomb raider kuponozható és nem régiózáras ugye?
-
Föcsök
aktív tag
Keresek: Injustice
Kínálok: Blacklist vagy Arkham origins -
Frod
addikt
válasz Dagobert07 #13393 üzenetére
ezt pü-re akartam, sry!
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Prof
addikt
Siman lehet aktivalni:
Free Tunnelbear VPN letolt , USA kivalaszt. Net kapcsolat letilt/ujraengedelyez.
Steam elindit, inversion beaktival.
Happy ho'd, ennyi -
SenorGrande
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest