Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Badge készítésért is jár sale kártya? Vagy félre értek valamit? Mert akkor lehet megéri.
Amúgy ja, elég hoki a Gem mennyiség, amit a legtöbb kártyáért lehet kapni. De van pár kivétel. Pl. most pont a The Turing Test kártyáinál néztem, hogy 0,06-ért lehetne csak eladni, viszont 26Gem-et kapnék értük/db. Az már lehet jobban megérné gemként.
Egy időben kártyáztam amúgy, pont ezért, hogy kicsit meghúzzam a steam szintemet, hogy nagyobb eséllyel essenek booster packok. Valamivel tényleg több esik (lvl30), de azok a csomagok is csak 0,06-ot érnek átlagban.
-
barnamo
tag
Inaktív nálam az eladás gomb, tehát nem tudom
Kezdem sejteni miért maradtam csak a 7-es szintenNekem a steam csak egy raktárfelület volt eddig ami vigyáz a játékaimra és főleg a mentéseimre. Eddig nem vettem föl egy barátot sem, így még azt sem tudtam, hogy limitált.
De jól értem, hogy ezek a kártyák akkor csak xp szerzésre jók? Nem egy Hearthstone
És jól sejtem, hogy ha nem folyok bele komolyabban akkor soha nem lesz meg egyik játékhoz kapcsolódó kitűző sem?
Amúgy szép arány, 22 kristályával az 500-2000-hez -
barnamo
tag
Köszönöm,
eladni jelenleg nem tudok, rég nem volt már vásárlásom, és mivel nem vagyok egy közösségi típus, barátaim sincsenek cserélgetni.
Inkább játszok a szabadidőmben,mint jelvényeket meg barátokat hajtok fel
Szétszedve így tán többet ér, mint kitűzőként, bár még nem nagyon néztem utána mire is jó nekem a kristály, miket lehet 'enchantolni' majd belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Apple asztali gépek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 86% gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest