Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz AxBattler #41943 üzenetére
eddig ugy volt hogy a soundtrack es barmi extra nem steames hanem a hib oldalarol lehetett leszedni / en most nem vettem mivel mar megvolt, de szerintem ez megint ilyen.
szerk.: most ahogy olvastam szerintem 100 hogy ugy van ahogy mondtam
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mardel
őstag
válasz AxBattler #41947 üzenetére
Viszont ott csak MP3 formátumban érhető el, ha jól emlékszem.
A Flac meg olyan mintha CD-n lenne, mivel veszteségmentes tömörítési eljárás. [link] [link][ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
Źşë'
addikt
válasz AxBattler #42678 üzenetére
sztem nem rossz, legalább van értéke kvázi nem nézik le csak azért mert olcsó, úgy mint egy 2,5€ játékot, abban egyet értek steamékkel hogy akciózni kell, na de nem ennyire sűrűen és mértékben, napi deal, ésatöbbi nevetséges, mert már már az emberek csak ezeken az árakon hajlandóak venni játékot, és sokan csak annyira becsülnek egy játékot pl. sok trader, mint amennyi az ára, attól hogy olcsó még nem feltétlen gagyi.. pl Mirrors Edge és a többi
az lenne a jó ha csak akkor lenne akció ha valami nagyobb banzáj van, pl summer sale, winter sale.... stb
az zavar h pl az emberek a cigit akkor is megveszik ha majdnem 1.000-es az ára, és arra nem tudnak költeni ami nem válik füstté! pl magukra, vagy épp efféle szórakozásra[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Wolverine
félisten
-
-
ayo
veterán
válasz AxBattler #43137 üzenetére
azabaj vele hogy en anno probaltam de meg jonak se mondhato a jatek.... de ott a the showdown effect amely most napi deales es marcius elejen jelent meg. az egy tokjo jatek es kb elso heten kihalt. najo meg jatszanak rajta de kevesen pedig nem egy bena cucc :S
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
warcat
veterán
válasz AxBattler #43447 üzenetére
Simán a játéknál megtekinthető kulcsot megeszi az Origin is,nem ,nem működik visszafelé,ez a saját platformjuk népszerűsítése miatt van,és azért mert nem kerül nekik semmibe.A Mass effect 2-őt meg 100%,hogy lehet aktiválni mert én is megtettem,pár hónappal a vétel után,amikor hallottam,hogy lehet.
EA: It's in the crate!
-
DeFranco
nagyúr
válasz AxBattler #44589 üzenetére
Cadillacs and Dinosaurs-t vagy sohatöbbékeksz...
-
csaba951
veterán
válasz AxBattler #45853 üzenetére
Ezzel módszerrel ki tudod kerülni a kiadó buta korlátozását, működni fog.
Viszont mivel másik országból vásároltál -előzetes bejelentés nélkül- lehet, hogy a Steam ad rá egy account ban-t. Innen kezdve nem tudsz majd vásárolni, tradelni, kulcsokat aktiválni. Persze lehet az is, hogy simán megúszod, gond nélkül. Nekem viszont már van annyi sorom, hogy ne kockáztassak ilyet. Legalábbis a fő fiókomon nem. Egy új fiókon lehet, hogy kipróbálnám. Viszont így már rögtön nem lennének egy helyen a játékaim. Ez azért zavarna.
A dobozos verziót meg hiába veszed meg. Azt Magyarországon tudnád aktiválni, csak Romániában már nem tudnád elindítani.
-
addikt
válasz AxBattler #46324 üzenetére
"Jó ez az oldal!"
Game ---------------------- Main Story --- Completionist --- .tnm's HoursFallout: New Vegas ---10.84 ------------ 24.84 ---------------- 173.0
azért kicsit érdekes, mikor az átlagokra tér át
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
DeFranco
nagyúr
-
SQX_Barto
addikt
válasz AxBattler #48210 üzenetére
Az előző Sale-ekből indultak ki, akkor így ment a dolog. Szóval az volt az elmélet, hogy most is így lesz.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz AxBattler #49012 üzenetére
A régi gámákkal nem tudom mi a helyzet, a régi gémek meg már elrepültek, de a régi játékokkal az a helyzet, hogy azoknak a fejlesztői már régen éhen haltak / elmentek szelet kapálni / épp a MW következő részét fejlesztik a céget meg rég bekebelezte az EA, szóval irreleváns, hogy mennyit költesz az adott címre (jellemzően 2-3 EUR-t max.)
De mindegy, hagyjuk, nem érdekes, nem fogom megint felvenni a köcsögkalapot, hogy drágítani akarom a játékokat, nem erről van szó. Azt akarom, hogy maradjon még valaki aki értelmes játékot fejleszt PC-re, és ne csak abból álljon a kínálat, hogy van három multira kihegyezett mammutcím heroin áron, kettő P2W MMO, meg száz indie tower defense / platformer / rpg-maker szökevény.
-
Hunork
veterán
válasz AxBattler #49417 üzenetére
?? Steam vásárlás volt. A hétvégi akción barát megvette, mert nem volt pénzem, ma meg átküldte gift-ként.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz AxBattler #49988 üzenetére
Én a kártyákból eddig 82 EUR-t szedtem össze és most lett kártyás még pár játékom.
Melóban játék elindít, tálcára ledob, vár, farmol, elad. Nem nagy ügy, én örülök neki, annak főleg, hogy ilyen sokan viszik. Épp most ment el egy fóliás kártyám 0,7 EUR-ért.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
sagem
addikt
válasz AxBattler #50964 üzenetére
Az későbbi megjelenés, gondolom ennek a sikerességétől függ, ha bejön a bolt akkor tuti felújítják azt is (nekem ezek anno kimaradtak, mert Nintendo vonalon mozogtam )
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Linux kezdőknek
- Kupon kunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Minden ami hőszivattyú
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok