Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Biztos a meleg teszi, de nem ertem a kerdest

Amit jelenleg meg lehet venni, az a jelenlegi teljes verzio. Megveszed, aktivalod steamen, jatszol. Megveszed xboxra, letoltod, jatszol vagy berakod a lemezt es jatszol. Ezek ugyanolyan verziok, mint amit majd valaki esetleg megvesz a teli steam sale alatt, nincs kulonbseg.
A jatekhoz jon majd megannyi DLC meg rakas frissites. Elobbiek velhetoen penzbe fognak kerulni (megiscsak a 5 dodos lopancelos Bethesdarol beszelunk), utobbiak ingyen jonnek. Nem tudom meddig jon uj tartalom hivatalosan, 1-2 evig szerintem igen. Aztan leall a jatek fejlesztese es az lesz a teljes, legeslegvegso verzio.
A jatekbol nincs trial verzio, a Bethesda jatekokbol nagyon nehez kiragadni egy szeletet es azt kiadni demonak. Ezert aki ki akarja probalni, vagy megnezi gamepasson, vagy ket nap mulva streameken, vagy megveszi a jatekot es kockaztat, hatha.
Amit megveszel esetleg ma, az ugyanaz, mint amit en megvettem fel eve, vagy az, amit megvesz valaki szeptemberben a fizetes utan. Nincs kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Sony PlayStation 5 (Fat) játékkonzol eladó + Grand Theft Auto V (PS5)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest