Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
A hajóépítés sok kihívást tartalmaz, nem lehet bármit bármivel és bárhová összeépíteni. A nagy hajók erősek, de lassúak és baromi nagy hajtómű kell nekik. Nehéz megtalálni a számodra optimális konfigot. Az egyik „véletlenül” felveheté küldetés során megszerezhető hajó az egyik legjobb a játékban, csak a hajó múltja miatt egy bizonyos frakciónál rosszabb lesz a reputációd tőle.
Az ismétlődésekből sok van, nagyjából úgy 15-20 féle épületcsoport lehet a játékban, amikben vagy harcolni kell, vagy találni valamit és ezek ismétlődnek bolygóról bolygóra, olyan részletességgel, hogy ha egyet bejártál, az összes többi hasonlóban ugyanott lesznek a felszedhető tárgyak. Az ellenfelek viszont változnak. Egy ilyennél kipróbáltam, hogy mielőtt odamentem volna az egyikhez, mentettem, bementem, megvívtam a csatát a bent tanyázókkal majd újratöltöttem, odamentem és egész más ellenfelek voltak, vagy más „szövetségesek”, akiktől akár feladatot is fel lehetett venni. Úgy tíz ismétlésben egyszer sem kaptam ugyanolyan populációt, mint korábban.
A Bethesda többi sandbox játékához hasonlóan, a fő sztori egész gyorsan kijátszható (egy nekifutással eljutsz odáig, hogy megtudd, mi is ez az egész és dönthetsz úgy, hogy „kijátszottad” de több NG+ kell hozzá, hogy teljesen végig vidd, ha jól emlékszem, 11, viszont ezek túl sokat nem adnak a sztorihoz), de rengeteg nagyon érdekes mellékküldetés felszedhető az elejtett, kihallgatott beszélgetésekből, az egyes companionok saját küldetései és az egyes frakciók küldetéssorozatai is tudnak nagyon izgalmasak lenni. Ezek a mellékküldetések NG+-onként talán vissza is köszönhetnek, de ebben nem vagyok biztos, én csak belekezdtem egy NG+-ba anno, aztán félretettem, hogy kivárom a DLC-ket.
A bázisépítés ugyan kihagyható, de ha hajót is akarsz építeni, érdemes legalább egy nagy bázist felhúzni és annak a dokkolójában építgetni a hajót. A bázisokat el kell látni védelmieszközökkel, mert betámadhatja a helyi élővilág. És ha egy telepített gépágyú levadász egy támadó lényt, az xp-t megkapod érte, mintha te lőtted volna ki. A bázis helyének kiválasztásával is el lehet tölteni egy csomó időt, mert érdemes olyan helyet találni, ahol minél több alapanyag bányászható, gyűjthető. Van egy video a youtoube-on, amiben valaki megmutatja, hol van az egész galaxisban az egyetlen hely, ahol egyszerre öt féle anyagot lehet bányászni. Még a video segítségével is nehéz megtalálni, mert az egyes bolygó felületek leszállásról leszállásra változhatnak, amíg nem fedezted fel az adott területet. A bányászható alapanyagok elhelyezkedése nem, de a terep igen, ahol korábban hegy volt, lehet, hogy legközelebb síkvidék lesz vagy hőforrások… Miután feltérképezted, már nem változik.
Ja igen: sokan azért szenvednek a fő sztori vonalán, mert nem használják a scannert a „templomok” megkeresésére. Azt mindenképp tanuld meg használni, sokat segít. Plusz infó: a hajó raktere is korlátozott kapacitású, ha teleraktad zsákmánnyal, nem tudsz több cuccot eltárolni. De amit széthajigáltál a hajó fedélzetén, azt nem számolja bele a súlyba. Azt, ami a hajó alapfelszerelése a dekor tárgyakból (tányér az asztalon, váza, lámpa, ilyesmik) viszont igen, így amikor eladsz egy kereskedőnél és a hajó rakterét választod mint forrást, akkor azokat is el tudod passzolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest