Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AlyArkhon

őstag

válasz Armando_19 #501 üzenetére

Régi szép idők bizony bizony ...

Mi heteket toltunk le a Starcraft előtt , azok voltak ám a szép idők ...

Egy nagy meccset nem fogok soha elfelejteni , unokatesómmal meg haverommal nyomtunk egy full méretű térképen 1v1v1-et szal egymás ellen , de raktunk be egy zerget is meg egy terrant is ellennek ... Én lekerültem a jobb alsó sarokba , haverok meg fent voltak a bal felsőbe kb ... Átcsusszantam mihelyest lehetett egy zerg építőemberé , s elloptam . s elkezdtem felépítkezni az egységeiből .. Nem szoltam haveroknak , mert ugyeggyeztünk meg a game elején , hogy allisok leszünk amíg a két ellent ki nem nyirjuk .. :DDD ,, igen ám , csak közben unokatesóm odasúgott havernak , hogy kössenek szövetséget , ( amit én csak az első támadásuknál vettem észre , hogy miért kétszinűek a carrierek :DDD ).. :DDD . Jöttek is szinte egymás után támadni , de addigra akkora seregem volt protos zerg kompozicióból , hogy a támadásból mind a ketten menekülésre váltottak ..
    És a meccs vége az lett , hogy eggyöntetűen kijelentették , hogy : '' ez nem igaz , egyedül levert kettőnket '' :R :R :R

Ja egyébként bajnokságot is majdnem nyertem Starcraftba , de rohadtul ideges lettem , amikor az első helyért játszottam egy muksóval .. .Bakker zergekkel betámadott az elején és végem .. csak lestem ....sokáig csak járt az agyam , hogy lehettem ilyen mafla , ilyen miatt veszíteni el egy versenyt ... :R

Új hozzászólás Aktív témák