Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
Malibutomi #1218 üzenetére
Igen, ez nekem is szemet szúrt. Kissé ugrált a térben Reva. Bár szerintem meg is halhatott volna (arról nem is beszélve, hogy kissé sokan élik túl, hogy keresztül szúrják), ennek a Luke kergetésnek nem sok értelme volt. Owen bizalmát máshogy is kiérdemelhette volna ObiWan. Voltak hibái a sorozatnak, de ennek összességében nekem tetszett és lehetett volna hosszabb, mert néhány dolog gyorsan történt, stb.
Bár az gondolom, hogy 2. évadra nincs szükség. Főszálat lezárták, szépen átkötötték a filmes dolgokat. Esetleg Revával kezdhetnek valamit, mert ő lóg a levegőben. Érdekes lehetne egy ex-jedi/ex-inkvizítor története. -
edda80
tag
válasz
Malibutomi #892 üzenetére
Aha, értem már, csak saját magamat csaptam be sajnos belekavarodtam nevekbe... xD
Ja ez a reklám így pont jó XDDDDDD
-
edda80
tag
válasz
Malibutomi #887 üzenetére
Snoke az Nő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest