Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz sith7 #21453 üzenetére

Hát először is klingon hajód emberrel úgy lehet csak ha van már 65-ös klingon karaktered.
    Akkor aktiválódik a cross faction hajó használat.
    Utána zenes klingon hajót tudsz használni,esetleg dilithiumos klingont is,ezt nem tudom.
    Az eventet ha befejezed akkor két darab t6 ship tokent kapsz,de nem most,hanem ha az event kampányban eléred a ponthatárt.Szóval mostani eventet fullra és bónusszal meg kell csinálni és a következőket is.
    Kb három eventtel kész van.Pontosan nem emlékszem tavaly mennyivel lett meg.
    De két darab t6 zenes kupont kapsz,vagy 1 darab T6 promós hajó tokent,vagy 1500 lobit.
    A promós hajó csak egy karakterrel használható,ha megveszed nem lesz a többi karidnak elérhető.
    A két darab zenes T6 kuponból ki vett zenes hajók account wide-ok,vagyis minden kariddal kiveheted.
    Az 1500 lobiból ki vett hajó is csak egy karakterrel használható.
    Figyelj nem április 6-ig kell 3500-nak lennie,április 6-ig csupán a jelenlegi eventet kell teljesíteni,utána majd jön egy másik event és még egy és még egy,így jön össze a 3500 pont.
    És ne felejtsd el ha az aktuális eventet megcsinálod és kiveszed a jutalmat,mehetsz újra a bónuszért,vagyis az nap 2x50 pontot kapsz,utána mikor kész az event és csinálod bónusz diliért akkor is kapsz 50 pontot,szóval ne hogy csak addig csináld amíg a voth exosuit-ot megkapod.
    Bocs ha elkövettem pár helyesírási hibát,de lehetséges hogy egy két betűt összekevertem mert sietve írtam és ilyenkor pár betüt összekeverek.

Új hozzászólás Aktív témák