Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21832) Efanatica válasza Plata (#21829) üzenetére


Efanatica
tag

én el szoktam rejteni a bridge officieres cuccot ami a skillbar felett van és azért van a így szét szedve 2 fele mert nekem így kényelmes.
Plusz infónak hogy be van állítva a 6-os és 5-ös sor auto nyomkodásra az ilyen atk-os dolgok a 3-as meg szintén ha gyógyulni kell, de egyszerre nem megy a kettő sajna. Próbáltam valahogy utánanézni neten hogy kellene sorba nyomkodni a skilleket a nagyobb sebzés elérése érdekében de feladtam és ahogy éreztem úgy beraktam.

Egyébként van benn egy tactical és egy science akinek megvan az a trait amit mutattál. Bár nem tudom hogyan lehetne szerezni de elvileg fleetben lehetne szerezni de lehet onnan Krenim (ha jól írom) olyanok kellenének. de nagyon drága minden fleetben egyébként is.

A másik hogy nagyon nincs semmi konzolom azért van a konzol szett.
A másik másik meg szép színe vana herald antiprotonnak csak drága. Háttulra is azok kellenének fullosban hogy egy lézes show-t toljak vele. Sajna ahogy nézegettem akárhogy szeretnék torpedós cuccot azt más karin kell építenem más hajóval mert ez nem igen jó a hely kioosztás miatt ( bridge offiert slot tekintetében) ... mellesleg ez volt az első karim a játékban de nem ez lett a main pedig annyira imádom ezt a hajót. Kevés van ami így tetszik mint ez csak minden más már sokkal erősebb és jobb is

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.