Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Star Citizen - OFF topic

Hozzászólások

(#5855) Plissken102 válasza Menthirist (#5848) üzenetére


Plissken102
csendes tag

Szerintem az egy nagy jelenet, mikor kiderül, hogy Sansa sokkal jobb stratéga mint Jon. Persze, tele van lukkal és butasággal az epizód, de ezeket beáldozták azért, hogy a Sansa a lüke Dzsoni fölé nőhessen minden tekintetben.

Amúgy nyilván mindenki a lovagokra számított, hogy majd megmentik a csatát, csak aztán elterelték a figyelmet, ugye Sansa semmivel nem utalt rá, hogy ott vannak a közelben, semmivel nem utalt rá, hogy sikerült kapcsolatot teremtenie a Kisujjal és egyáltalán érkezőbben vannak, a csatában pedig olyan szinten megverték Dzsonit, hogy volt egy pont ami után én legalábbis azt gondoltam, hogy veszteni fog, nem menti már meg senki. Tehát az egy kisebb katarzisélmény volt, mikor végül mégis megjelentek a lovagok Sansával és a somolygó Kisujjal. Ez a része teljesen rendben van, nekem inkább az nem tetszett ahogy Dzsoniból totál hülyét csináltak. Azért ennyire nem ostoba az a karakter.

Engem most inkább csak az zavar, ami a Királyvárban történik. Úgy össze lett ott kutyulva minden mióta a szekta átvette a hatalmat, akkora lukak tátonganak mindenfelé magyarázat nélkül, hogy mostanra idegrángást kapok mikor megjelenik a színen a szektássá avanzsált királyfi például, és szomorú bűntudatos tekintettel szopatja meg az anyját például a legutóbbi epizódban, mikor megtiltja a párbaj általi igazságtételt. Erősen remélem, hogy színjáték amit művel, pláne hogy a felesége már jelezte az anyjának, hogy ő színészkedik, csakhogy a királyfi minden lépése arra utal, hogy mégis szektás. Tehát akkor mégsem az, ismerve az írók észjárását. :D Viszont akkor is az van, hogy sok-sok epizódon keresztül ott éktelenkednek a lukak a történetben, és nem értjük.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Star Citizen - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.