Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nathan Boggs
senior tag
Nem érzem úgy, hogy túlléptük volna az off topic kereteit, de engedjünk az elnyomó hatalomnak és ne szívassuk Drenadart
Duvi, tőleg meg aztán semmiképpen sem kell bocsánatot kérned, nem mondtál sértőt, vagy bántót
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Nathan Boggs #5352 üzenetére
nem léptétek át csak nagyon arra halad a dolog.
Ha a filmekről akartok dumálni, akkor dumáljatok, de más megközelítésből, ami tényleg a film érdeme vagy pont hogy kára, de ne politikáról, és egyéb beállítottságokról
-
törölt tag
Ne "punciskodj" Te zombi
Nekem kuld el Zsomle, egy keppel az elado gyikkal egyetemben
-
törölt tag
Behuppant a tarisznyamba egy Escape from Tarkov, MMO RPG HC Survival game
Nathan tuti kihagyja, mert oroszok fejlesztik, orosz varosban jatszodik es meg a videoban is oroszul beszelnek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #45997568 #5356 üzenetére
Az escape from tarkovval én is szemezek (dacára hogy én sem kedvelem az oroszokat, mentalitást, felfogást, stb), de közben eszembe jutott... csinálnak ezek más játékokat is mint háborús/fegyveres "magányos medvés" játékokat vagy a spin tires-hez hasonló teherautós sárdagasztást? Nem jut hirtelen az eszembe más jellegű orosz játék amivel találkoztam volna. Vagy film. Vagy hasonló. Értem én amúgy hogy sokat röhögünk azon hogy az amcsik mennyire fegyverb*zik, de az oroszoknak sem kell messze menni hogy tömegével találjanak ilyen embereket. Én is szerettem a fegyvereket... 10 éves koromban Akkoriban állandóan apám sok évnyi Top Gun gyűjteményét olvasgattam. De már nem
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
törölt tag
válasz Menthirist #5357 üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz #45997568 #5356 üzenetére
Én is követem már egy ideje, csak még nem érte el az előrendelői ingerküszöbömet A látvány és a játékmenet jónak tűnik (bár a belső terek állandó, mosott barnászöld színvilága kicsit egyhangú és nehezen áttekinthető). Kérdés még, hogy lesznek-e EU szerverek és milyen kapacitással? Melyik csomagot rendelted elő?
-
törölt tag
-
veterán
válasz #45997568 #5359 üzenetére
jó, akkor hogy te is értsd, az elmúlt 10-15 évből, meg úgy a Putyini érából. Tudod, amióta az oroszok ott és úgy repülnek ahol nem kellene, befogják a légtérellenőrzőket, stb... csak hogy arcozzanak.
szerk: no meg az sem mindegy mennyi ebből az oroszok által készített, de külföldi megrendelésű cím. Mert hiába a Heroes of Might and Magic valahányadik része vagy a Majesty 2, ha konkrétan meg volt adva nekik hogy mit csináljanak. Ugyanakkor ha saját elképzelést kell játékba ültetniük, szvsz elég domináns irányokat látni.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
törölt tag
válasz Menthirist #5362 üzenetére
Idezlek, ha nem baj: "de közben eszembe jutott... csinálnak ezek más játékokat is mint háborús/fegyveres "magányos medvés" játékokat vagy a spin tires-hez hasonló teherautós sárdagasztást?"
A kerdesre valasz: igen. A szo, amit keresel: Koszonom! Nincs mit, szivesen
Az hogy a politikaban ki mit csinal, meg a nemzetkozi vizeken, az engem nem erdekel, nincs rahatasom, az ujsagok par szo megcserelesevel be tudjak allitani vilagvege hangulatnak is, meg paranyi csinynek is.
A torokoket az oroszok egeszen biztosan meg fogjak szivatni, nagyon helyes, nem szeretem a vezetesuket, azt sem amit a kissebsegeikkel csinalnak (ettol meg a torok mint nep lehet szeretheto), vagy amit az Ormenyekkel tettek korabban. En egy tobb polusu vilagban szivesebben elek, mint egy olyanban ahol csak egy kutya dirigal a haverjaival.
Hogy ki a rossz, nezopont kerdese, szerintem nem a jo iranyba halad a vilag. Temat zartam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #45997568 #5364 üzenetére
"engem nem erdekel, nincs rahatasom"
Mert a játékkészítésre van Pláne az évi 5 megvett játék kereteddel"be tudjak allitani vilagvege hangulatnak is, meg paranyi csinynek is."
Hát nem tudom azt hogy lehet parányi csínynek beállítani ha kb élesfegyverekkel célbavesznek egy gépet, hogy aztán a nato főparancsnok intézzen hivatalos felhívást az oroszoknak, hogy ésszel kéne. Ráadásul sorozatosan már 1-2 éve. NAGYON gyakran. Gondolom az ilyen csínyekből lesznek a törökországi incidenshez hasonlóak. Bár az orosz újságírás gondolom ügyes abban hogy csak csínyként állítsák be. Valójában ezt csak a vak nem látja hogy messze nem csíny.A törököket meg a vezetésüket én sem bírom, sőt... Ugyanakkor amit az oroszok (vagy akár az amcsik) ezen a téren csinálnak, egy fokkal sem jobb. Homokozóban gyerekek cívódása, aminek a végén persze a hangyák (mi) szívjuk meg.
"En egy tobb polusu vilagban szivesebben elek, mint egy olyanban ahol csak egy kutya dirigal a haverjaival."
Én egy nyugodt világban élnék legszívesebben. A pólusokkal meg az a gond, hogy túl gyakran kerülnek egymással szembe, ami meg pont az olyan kisembereknek árt csak mint te vagy én.Szóval legyen béke, és lehet zárni a témát... Az a baj hogy az emberi civilizáció az ember nevű faj tagjaiból áll, azt meg már legutóbb is megbeszéltük hogy ez a legnagyobb handicap ami csak létezik hosszútávú fennmaradás szempontjából
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit szaladgaltam Division-ban, nem sokan voltatok fent
-
törölt tag
Ma megusztok este, szetkaptam a gepet hogy kipucoljam a vizes rendszert A Mayhems lotyi teljesen bezolditette a Tygon csoveket, uh most atlatszo EK megy a helyere. Tegnap szetkaptam, kimostam ecetes vizzel mindent, ma szaradnak es este osszerakom ujra 24-oras tesztre, holnap este mar leszek ha minden jol megy
Ekkora gepnel ez uber szivas, azt hiszem ezentul evente fogok ilyet csinalni...
Hetvegen GAME OF THRONES 6 EVAD!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
Division: lesz valaki ma? Kb mikor?
-
veterán
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #5377 üzenetére
Fura gondolataid vannak
-
Malibutomi
nagyúr
Valaki a Crossoutot nem probalta? En most hulyeskedtem benne, osztogatjak a CBT kulcsokat mindenhol.
Vicces amolyan war thunder/wot szeru arena, de madmax kocsikkal, es a kocsi az alvaztol magadnak epitheto fel, egesz fura koholmanyokat latni.
Jo porgos kb ket perc egy meccs.It egy video: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Épp DZ-ben voltam és a környékemen megjelent egy supply drop. Nagy küzdelmek árán sikerült megszereznem a tartalmát....
131-es score-ú lila M44, 40k dps-sel. Magyarul lósz*r. A legértékesebb benne az arany division tech és a 15 phoenix point volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Malibutomi #5380 üzenetére
Jonak nez ki, megsasolom majd
Csak nem birtam ki, beroffentettem a gepet, EK folyadekot a nepnek, a legjobb, pikk pakk levego mentesitheto, sokkal jobb mint a Mayhems. Atlatszo, igy ha bibi van, a szikrakbol tudni fogom
[ Szerkesztve ]
-
csiak
tag
Sajnos van igazsága...
"Sok loot disznót győz!"
-
törölt tag
Nem tudom honnan szeded ezeket a marhasagokat, nyugodjal le, jol van?
Holnap leszek este egy oracskat, akkor futhatunk egy kort, meg mindig DZ-ben vagyok lelogolva
Figyelo tekintetedet ide mereszd
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
válasz Menthirist #5387 üzenetére
Milyen kihagyas, en jatszok minden nap, Ti nem vagytok sehol, lanyoskodtok, meg estenekent feltevedtek neha lotyogni kicsit En minden nap DZ-ben gyujtogetek szinteket, viszem ki a cuccokat, meszaroltatom le magamat NPC vagy Rogue Agent hordakkal
-
veterán
-
törölt tag
Mentem futni aztan megnezem ki van online, ha nincs senki, akkkor WoW-ozok kifulladasig
Blizzardnal tudjak hogy kell megunnepelni a szulinapomat, puszi csoki
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5392 üzenetére
Én itt örülni fogok ha nem csikarom magam csíkosra a CG és a hús-vér karakterek egy jelenetben látásától. Fura hogy a Gyűrűk Ura 15 (!) éves, mégis máig milyen szinten helytáll minőségben, CG és valós felvételek vegyítésében. Itt meg nagyon nem úgy néz ki.
szerk: közben lecsapott a felismerés pörölye... 15 kib*szott éve.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #5393 üzenetére
Valahogy így vagyok vele én is. A trailer alapján nagyon nem jön be ez a mixelt látványvilág. Szerintem jobb lett volna egy full cgi Warcraft film.
No de majd meglássuk.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
törölt tag
Figyelj oda, rupsz. pont a vegen, ugy vegyel fel
Tegnap eleg jo kort mentunk Duvival es Korbakkal, Power Plan lement eleg ugyesen Challenge modban, volt meg egy masik srac a csapatban, ot inkabb huztuk magunkkal legyenek cuccai meg elmenye
Korrbakkal csinaltunk par Duvi szamara elonytelen kepet, remelem hamarosan felkerul ide
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Meg 5 nap es a Teka-bol lehet kolcsonozni az uj evad elso reszet, aminek a Cime: The Red Woman! Ahhh, hetfon koran felkelek hogy megnezzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
- Eladó 11db ddr2 memória, és 8db ddr3 memória
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest