Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Na, most mégiscsak megakadtam a logikai replikációnál: triggert (vagy rule-t, mindegy) szeretnék rakni arra a táblára, ahová replikálódik az eredeti tábla tartalma. Egyelőre nem tudtam működésre bírni. Hibát nem dob, csak egyszerűen nem csinál semmit.
Egy tök egyszerű triggerről van szó a példa kedvéért: egy másik táblába insertál valamit, ha meghívódik (insertre van ráállítva).CREATE OR REPLACE FUNCTION valami()RETURNS TRIGGERLANGUAGE PLPGSQLAS $$BEGININSERT INTO t2 (c) VALUES ('xyz');RETURN NEW;END;$$CREATE TRIGGER trgAFTER INSERT ON t1FOR EACH ROWEXECUTE PROCEDURE valami()
Azt találtam, hogy külön engedélyezni kell ilyen esetben a triggert:ALTER TABLE t1 ENABLE ALWAYS TRIGGER trig;
Ez megtörtént, de hiába.Ha nem az "eredeti", hanem a replikátum táblába insert-álok, akkor meghívódik. Viszont én azt szeretném, hogy akkor is működjön, ha az eredeti táblába insert-álok valamit. Rule-lal sem megy.
Vajon mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest