Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Valahogy nehéz elhinni, hogy csak gyorsmegoldásként van így, mert a prepared statement használata nem jelent érdemben plusz időt ahhoz képest, hogy konkatenálod a query-t, és azzal szenvedsz, ha már legalább egyszer használtál prepared statementeket. Tényleg nem csak szopatásból találják ki ezeket, hanem a fejlesztő megsegítésére. Hidd el, miután úgy használod, sokkal minőségibbnek és átláthatóbbnak fogod látni a saját kódodat is. Jótanácsként mondom, nem csak hogy cseszegesselek, még ha úgy is tűnik...

"Igen notepad++-t használok, mert nekem ez a kézre eső megoldás, több képernyős módban egyszerre 4 felületet látok egyszerre, másra nincs szükségem.
"
Egyáltalán nem értem az összefüggést. Miért, egy normális IDE használatával nem tudnád mindezt megoldani?
Pont most írtam a másik topicban, hogy nem nagyon értem, akár egy kis projektnél is mire jó, hogy nehézkesebbé tesszük a dolgunkat azzal, hogy minimális fejlesztőkörnyezeti támogatást sem kapunk kódolás közben. Ujjbegy-és csuklóedzés, vagy mi?"Az aposztrófok zavartak be, mert utána nem jelentkezett a jelenség.
"
Ennek nem sok értelme van így, mivel azt mondtad, hogy egyszer sikeresen feltöltésre kerül az adat, máskor meg kinullázódik. Ha épp sikeres volt a feltöltés, és akkor is idézőjelben volt, akkor az miért volt sikeres?
Szóval valami más lesz ott a probléma, és később is előjöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

"