- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
chabeee
üzenetére
(#2303) chabeee
Nem nagyon értem a mechanizmust. Illetve miben használod, PHP? Külön lekérdezésekben kéred le, vagy egy lekérdezéssel táblák összekapcsolásával? A lekért adatok közül mindben végzel módosítást, vagy csak egy adott részében? Felesleges mindig DROP-olni a táblát, több okból is. Főleg ha utána nem üríted a recycle_bin-t. Meg lehet valósítan persze, de nagyon homályosan írtad le.
Szerintem az valahogy úgy nézne ki, hogy ha csak bizonyos sorokat változtatsz akkor valami alapján kiszelektálod őket a lekérdezésben, majd egy változóban letárolod azt, amit változtattál rajta és egy UPDATE-el visszatöltöd. Gondolom a privát kulcs alatt az elsődleges kulcsra gondoltál, ha a táblában nincs definiálva elsődleges kulcs kényszer akkor nincs akkor gond, ha van egy olyan oszlopod ami elsődleges kulcshoz hasonló értem ezalatt, hogy nincs NULL érték illetve nem azonosak. Ilyen sor nélkül felesleges is megtervezni egy táblát mert anomáliák lépnek fel. Ha ez megvan akkor tudod teljesíteni azt, hogy a SELECT-ben a változtatásra szoruló sorokat választod ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest