- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Egyébként felejtsd el, hogy hasznos, igazán komoly célokra nem használják."
Ezt meg tudom érteni, de érettséginél Accest kellesz használni.
Igazából csak ezért kérdeztem rá, meg hogy ez mennyire elterjedt, mert korábban én még nem is hallottam róla. -
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudok több olyan nagy pénzintézetet mondani Magyarországon, ahol jelentős programok MS Access-ben vannak megvalósítva.
-
modder
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ehhez pedig én is még annyit hozzátennék, hogy az access-t, mint platformot vagy toolt amire alkalmazást lehet írni, tényleg felejtsd el. arra viszont jó, hogy gyakorold vele az SQL-t. Ha pedig az SQL-t már nagyjából ismered, a szemlélet és a szintaxis már nem annyira különbözik az egyes relációs adatbázisoknál. persze mindig vannak bonyolultabb esetek, amikor mélyebbre kell ásnia magát az embernek egyes adatbázis gyártók megoldásaiba.
Ha pedig azt mondod, hogy gyakorolni szeretnél, arra én is inkább a MySQL-t vagy az MS SQL express-t ajánlom, mert azok legalább rendes, "production" környezetben használt adatbázisok, és ingyenesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest