Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
dan1
tag
Frissítésre se dob már be újakat sajnos alul azt a párat ismétli, rádiókkal próbálkozom, szám és lista alapján.
Lehet hogy ez az enhance volt, ezeket sosem próbáltam én sem, bedobta új funkcióként, kipróbálom, egész jól működik. A shuffle gomb kétszeri nyomásra aktiváltam, talán azért vették rögtön ki ,mert bezavart pár embernek.
Kommentírás közben ahogy leírtad "bővített" gombot megtaláltam, a ... menüben volt (pcn), ő lesz az ,köszi.
-
dan1
tag
Sziasztok!
Jött korábban egy frissítés és bejött egy új funkció néhány hete. Ha bekapcsoltam a csillagos véletlenszerű lejátszást átalakította a műsorlistám és bedobált hasonló számokat. Ez tartott egy hétig, nem tudja valaki mi lett vele?
Pár jó számot össze tudtam szedni vele. Jobban működött mint alul az ajánlott számok ,ahol mindig ugyan azok jelennek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest