Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Erről jut eszembe egyszer egy kezdő gyerekkel mentem, én leütöttem 15-20 embert, de egyszer se vettek észre, a testeket nem találták meg. Az a gyökér meg bemegy azt elkezde lőni, persze mindenki észreveszi, előbb utóbb megoldotta késsel vagy fegyverrel. Aztán a végén nézett hogy neki volt vagy 40%, nekem meg 100%-os statom
.
De abban is van valami amit te mondasz, bátyámmal lanon mindig megosztjuk a dolgokat...általában az embereket fele-fele arányban ütjük le, de pl olyan is volt amikor egy fószer kivesz a fiókból valami ellenmérget és azt kellett vmelyikünknek beadni magának mielőtt az ipse megteszi. Én berugtam az ajtót, elő az SC2000-et, addig tesó futott az őr felé aki nézett hogy miaf...van? , leütötte, elindult a tűs pali felé, én meg addig lekaptam az ajtóból...
Mondom nagyon jó cucc a coop, nekem még jobban is tetszett mint a solo mód, csak az uccsó két map ne lenne bugos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Star Citizen
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.