Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtommy001
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy, ha letöltöttem az 1.1-es patch-et és feltelepítettem, akkor miért van megint az a hiba a játékban, hogy mikor ki kell hallgatnom egy embert már majdnem a végén kiírja, hogy túl sokat hibáztam!?
Egyszer még a játék elején volt egy ilyen problémám, mint ahogy azt előtte le is írtam! Most letöltöttem még egy patch-et, de az már nem az első részéhez való! Próbáltam úlyból rakni a javítást, de ugyanaz a hiba!
A pálya nevét nem tom, de az a pálya, mikor már van kutya, és egy nagy épületben kell kihalgatni egy embert! Talán a kínai nagyköv. pálya ez!
Ha valaki tudna segíteni, jó lenne! Vagy hogy hol találok az első részhez javításokat!
Légyszi segítsetek!!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest