Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
igen ez is milyen már,semmi kedvezmény akinek megvan...ráálltak a profitra...keveset adunk de jó sokat kérünk...

-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Anno megvettem a Spint. Jó volt érdekes volt, igaz voltak hibák, de lekötött. Aztán olcsobban hozzájutottam így a Mud-hoz és a két DLC is ingyenes volt ugye. Így még meg is érte valamennyire, de most ezért ennyit elkérni és ráadásúl utána már csak a Mud2 lesz. Tehát harmadszorra is vegyem meg ugyanazt a játékot? Á a nagy lócitromot. Én már max csak akkor ha már senkinek nem kell és jóval le lessz árazva. Bánom is én ha éveket várok ezért, addig meg meghekkelem magamnak amit tudok az eredetihez. A Mud2 meg már úgy is törtben lesz meg mert tuti annak is csillagászati ára lesz és nyakamat rá hogy nem lesz túl nagy változás a program alap szerkezetében. Főleg hogy elvileg jövőre jelenik meg. Pavelt ismerve nem fog egy teljesen új alapokon nyugvó kódot írni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest