Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Satariaaa

tag

válasz roby71 #1706 üzenetére

Szia!

Ez a verzió nem jó. Próbáltam. Vannak hozzá pótok, illetve két kamion van a csomagban, ez és egy piros. Nálam ugyan úgy jelent meg, ahogy nálad. Csak a kamion, a piros sehol, pótok sehol. Van egy másik. Oshkosh HET M1070 global a zip fájl neve és terepszínű! A fájlnév mindegy is, a terepszínűn a hangsúly (tehát nem egyszínű, hanem katonai kamuflázs). Azt töltsd le, mert rendesen működik és zsúfolásig van kiegészítőkkel. Én magyarítást is csináltam hozzá. Ezt keresd:

A daruja nagyon hitványul néz ki és a fizikája sem perfekt, attól ne ijedj meg (de működik). A készítő dolgozik rajta. Utánanéztem fórumokon!

Egyébként, ahogy olvasom, hogy mennyi zűr van az eredetivel és mennyi cucc nem megy, lehet leteszek a vásárlásról. Izgat ugyan a multi, de meg nem halok érte, a jelenlegi verzióban pedig benne van már vagy 25 mod autó, mindegyik javított, működik, hibátlan. Még a menüben a fekete kocka megjelenést is orvosoltam, ráadásul minden moddolt autónak elkészítettem a magyarítását. A gyári magyar szövegeket is megváltoztattam néhol, ahol nem tetszett, illetve a felépítmények szövegei is magyarok (daruk, markolók, stb). Moddolt autóknál, ahol nem volt, mondjuk hosszú rönkpótkocsi, de szerettem volna, oda hozzáraktam. Még arra is rájöttem, hogy hogyan cseréljek le egy pályán gyári autókat, moddoltra. Nem, nem felülírom a gyári autót a moddoltal, hanem a pályához hozzárendelt autót változtatom meg, a gyáriak felülírása, cseréje nélkül! Ha ezekben lekorlátoz a megvásárolt játék, akkor elég valószínű, hogy ebből nem lesz biznisz...
    Így néz ki a játék nálam:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés