Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satariaaa
tag
Szia!
Ez a verzió nem jó. Próbáltam. Vannak hozzá pótok, illetve két kamion van a csomagban, ez és egy piros. Nálam ugyan úgy jelent meg, ahogy nálad. Csak a kamion, a piros sehol, pótok sehol. Van egy másik. Oshkosh HET M1070 global a zip fájl neve és terepszínű! A fájlnév mindegy is, a terepszínűn a hangsúly (tehát nem egyszínű, hanem katonai kamuflázs). Azt töltsd le, mert rendesen működik és zsúfolásig van kiegészítőkkel. Én magyarítást is csináltam hozzá. Ezt keresd:
A daruja nagyon hitványul néz ki és a fizikája sem perfekt, attól ne ijedj meg (de működik). A készítő dolgozik rajta. Utánanéztem fórumokon!
Egyébként, ahogy olvasom, hogy mennyi zűr van az eredetivel és mennyi cucc nem megy, lehet leteszek a vásárlásról. Izgat ugyan a multi, de meg nem halok érte, a jelenlegi verzióban pedig benne van már vagy 25 mod autó, mindegyik javított, működik, hibátlan. Még a menüben a fekete kocka megjelenést is orvosoltam, ráadásul minden moddolt autónak elkészítettem a magyarítását. A gyári magyar szövegeket is megváltoztattam néhol, ahol nem tetszett, illetve a felépítmények szövegei is magyarok (daruk, markolók, stb). Moddolt autóknál, ahol nem volt, mondjuk hosszú rönkpótkocsi, de szerettem volna, oda hozzáraktam. Még arra is rájöttem, hogy hogyan cseréljek le egy pályán gyári autókat, moddoltra. Nem, nem felülírom a gyári autót a moddoltal, hanem a pályához hozzárendelt autót változtatom meg, a gyáriak felülírása, cseréje nélkül! Ha ezekben lekorlátoz a megvásárolt játék, akkor elég valószínű, hogy ebből nem lesz biznisz...
Így néz ki a játék nálam:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kutya topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest