- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Maradjunk az ''Arnold2'' -nél!!!! Mármint ha az utolsó megjegyzés nekem szólt.
Mondhatnám,hogy csináld jobban,de nem lenne semmi értelme.
Én elfogadom a véleményed,hisz nem mindenkinek tetszhet egy film,csak az a mód ahogy te azt megosztottad velünk az a trehány. Ezzel egy bizonyos szinten magadat is minősítetted. Na jó hagyuk... -
Andie
őstag
Nem mindig az aktuális blockbuster a kedvencem, azért ennél kicsit válogatósabb vagyok. De örülök, hogy igy ismeretlenül eldöntöd milyen az izlésem, és mit szeretek. Szerintem eddig 1 szót nem beszéltünk, de van egy olyan érzésem, hogy ezután sem fogunk. Ez kb olyan szintü dolog, amit csinálsz, mintha az avataromból következtetnél arra, hogy verem a nőket, meg pedofil vagyok. Hát enyhén túlzás amit csinálsz.
Az 5 kedvencem :
- Vissza a jövőbe trilógia
- Született Gyilkosok (natural borned killers)
- Múmia
- Alkonyattól pirkadatig
- Gone in 60 sec
Most kezdjem a listádat - illetve az izlésedet, amit ez tükröz - fikázni? A Feart még nem láttam, gondolom azért, mert annyira reklámozták (hallottam már róla, de pl a szerveren sem láttam). A másodikról még csak nemis hallottam. Ismert film lehet... Blow, rémlik valami. Bálnalovas. Na ne nevettess. Felsö korhatár 12 év. Akkor már inkább a liló@sticcs, hunkabunka, wáikiki kistestvér. Az utolsóról is épp csak hallottam. Ment egyáltalán moziban?
Szóval ebből is láccik, hogy mennyire különbözö filmeket nézünk - és gondolom (meg remélem is), hogy nem csak ez a különbség köztünk. Szóval valóban no offense, de nem én kezdtem. Most sárral dobálhatjuk egymást a kaják, zenék, nők, stb terén is, de sztem fölösleges.
Csak a jövöben ne itélj meg (se engem, se másokat) az alapján, amilyen filmet néznek és amilyen film tetszik nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest