Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
manipulus
csendes tag
Sziasztok!
nincsen valakinek egy eladó Spearhead? Vevő lennék rá.
e-mail:manipulus@vodafone.hu
előre is köszi -
-
Balinov
titán
Sziasztok,
szeretnék kérdezni tőletek én is. Hasonló cipőben járok,mint kolléga a Spearhed kieggel,csak én a Breaktrhu-val szopok,mint torkosborz.
''biztonsági'' másolatban van meg az alap + a kiegészítő.Jól gondolom-e,hogy először a sima mohaa-t felpakolom,originál exe-t meghagyom.majd ráengedem a bt kieg. setupját és csak annak az exe-jét cserélem ki a mellékelttel?
Elnézést a láma kérdésért.
Köszönettel várom válaszotokat
Balinov -
LK
addikt
Én nemrég tettem fel.Mohaa,1.11 patch,Spearhead,Azután patchek sorban?Nekem minden oké volt.A verziószámot a consolba nézd meg.(0 gomb)Remélem a spearhead sp. és mp. exe hegesztett,mert másként nem megy.
-
sharpapa
senior tag
Nekem a MOHAA, a legelőször kiadott patch-e (f*ngom sincs hogy melyik az) a Spearhed ,annak egy pathce és a Breakhsrough van meg,Nekem simán ment minden,nem tudom mi lehet a baj!
-
Ha cracked van, a patch telepítése után megfelelő exe is kell. Egyik oka lehet, hogy nem változik a programverzió.
-
FaBatka
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene a következőhöz: A MOHAA után fel lett telepítve a Spearhead, a szükséges 1.11 patch felkerült a gépre, minden ok eddig. Viszont az újabb frissítéseket (2.11, 2.15) hiába telepítem fel, a game verziószáma nem változik, és a netes játéknál -megfelelő verzió (2.15) hiányában- nem tudok a szerverekhez csatlakozni. Mi lehet a gond? Kell egy újabb crack a 2.11 és 2.15-ös verziókhoz? És azt hol találom meg? És egyébként is...MI A BAJ??:F
Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Formula-1
- LEGO klub
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Óra topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi