- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
Urak, tegnap megvásároltam a progit, és rögtön lenne pár kérdésem. Balga módon átugrottam a tutorial részt,így aztán az alapokkal sem vagyok tisztában. Az alapbázisomnál ott dekkol egy bazinagy piros űrhajó, de a két bányászhajóm színe kék. Most akkor én kék vagyok gondolom. A piros hajót meg le kéne bontanom és felhasználni bázisomhoz mint alapanyagot? Aztán nekiugrottam egy aszteroidának és elkezdtem bányászni benne. Azt látom mi van benne, és mennyire érek közel hozzá a bányászommal. Forog is rendben a fúrófej. De valahogy sosem lesz nulla a számláló. Valahogy gondolom meg kéne fogni, és bepakolni raktérbe. Addig nyomkodtam a gombokat amig sikerült külső nézetbe váltanom, de így meg nem látom az elöbb említett adatokat. Visszatérni sem tudok belső nézetbe. Asszem jobban járok ha újból kezdem egészet.
Szóval a kérdésem az lenne, hol találok valami alapszíntű magyar nyelvű leírást a játékhoz?
Steam-n még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface PRO 10, Ultra 7 165U 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest