Hirdetés
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz KubanitoS #11599 üzenetére
Arc hangátvitelhez a legegyszerűbb Hamát használom.
Itt nem lényeg semmilyen extra modern feature,egy sima 1.4-es kábel is pont ugyanúgy fog működni azzal a Samsunggal mint egy prémium 2.1-es kábel.
Kb 2-2,5éve szolgál soundbaros arc hangátvitelre az olcsó Hamám.Van itthon több prémium minőségű 2.0b kábelem is még a házimozis időszakból,semmi plusz nem adnak hozzá a T650-hez.
Ha valami komolyabb tudású (Atmos,DD TrueHD,DTS HD-MA,4K60 HDR) soundbarom lenne akkor lenne jó a komolyabb kábel. -
tibbike01
őstag
válasz KubanitoS #11599 üzenetére
Én az Alzás 2.0 HDMI kábelt használom. Nagyon jó minőség!
Fehér színben most brutál jó áron van.
De az A+ kábelt is szokták szeretni és ajánlani.Bármelyiket is veszed. Szuperjó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz KubanitoS #11591 üzenetére
Ott állandóan ugrál az ár,aki nem szemfüles azt meg lehet vezetni.
130k szerintem sose volt sehol sem (igazából és tartósan).Százpárezer igen,de 130k közelében sem volt.
Viszont azt a 76k-t nagyon megéri szerintem,mindegy milyen kamu árról is árazták le.
edigitalnál is 95k,szóval inkább az a valós eredeti ár,ahhoz képest a 76 teljesen jó akció. -
KubanitoS
veterán
válasz KubanitoS #11540 üzenetére
Csak érdekességként: Samu HW-A650-t ajánlottatot számomra, én láttam az Euronicsban 80-ért, azóta meg is van nyitva az oldal, rendelés nem volt.
3 napja 130-ról volt 80-ra leárazva
Most 94999-ről van 75999-re árazva.
Érdekes dolgok ezek.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tibbike01
őstag
válasz KubanitoS #11535 üzenetére
Egyben ezért is javaslom a Samsungot, épp most frissítettem a soundbarom firmwaret, kb 2-3 havonta adnak ki hozzá frissítést. Folyamatosan fejlesztik.
Nálam volt, hogy nem szinkronizált jól a Sony Oled TV-vel meg volt, hogy 2 másodpercre random eltűnt a hang, de a frissítéseknek hála ezek mind megszűntek.
-
Kroni1
veterán
válasz KubanitoS #11535 üzenetére
Menni fog, kompatibilisek ezek egymással HDMI CEC-en keresztül, be és ki is kapcsol a soundbar a tévével együtt. (néha előfordulhat h kell egy plusz ki és bekapcsolás, de ez kb minden terméknél így van márkától függetlenül)
Mindenképp egy minőségibb HDMI-n érdemes kapcsolódni, lehet optikain is de az kevesebb formátumot képes átvinni.
-
tibbike01
őstag
válasz KubanitoS #11532 üzenetére
Nem fogsz kb semmit hallani a párbeszédekből, amik a filmek, műsorok 90%-a.
Samsung HW-A650-et ajánlom, amiben van külön dedikált center sugárzó és az adaptív hangmóddal zseniálisan kezeli a beszédhangot.Szerintem ezeknek a JBL-eknek fárasztó mélyorientált mosott hangjuk van, habár csak üzletben próbáltam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest