Hirdetés
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
#51532800 #20 üzenetére
Egyetértek. A Camera Próval is az a gond, hogy fisfos a bitráta. Mit kezdjünk ezzel a pártíz megával (azt hiszem 55 megabit) 10 bittel a mcpro24fps 160-200 Mbitjéhez képest? A Motion Camnél meg 1 perc full HD 2 giga, 1 perc 4K meg 8 giga. Nem egy szint ezzel a megközelítéssel egyik se.
-
Silenzio
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Egyetértek. Az 50 mm nagyon fontos portrézáshoz. Én azt mindig előtét lencsével oldom meg, ha telóval nyomulok. Úgy emlékszem, van 1/50 már kezdettől fogva.
-
Silenzio
addikt
Értő kezekben valószínűleg csodákra képes ez a telefon, csak az a baj, hogy valószínűleg bármelyik másik is. Amikor kipróbáltam az Xperia 5 első generációt, az volt az első telefon, amivel valóban filmszerű, nem túlélesített felvételeket tudtam csinálni a Cinema Próval. Nagyon örültem. Aztán kipróbáltam este is, és lehangolt, undorító, kásás volt a kép. Gondoltam, ez van, kicsi a szenzor. Aztán megtettem ugyanezt a mcpro24 fps appal, és ugyanazzal a telefonnal zseblámpa fényénél tudtam kisjátékfilmet forgatni. LOL. Ennyi minden múlik a szoftveren.
Minőségben pedig az abszolút etalon a veszteségmentesen rögzítő Motion Cam. Csak az a baj, hogy vettem 50-ért egy kissé leharcolt Mi10T Prót, és kottára ugyanazt a minőséget kaptam, mint a Sony Xperia Pro-I-val. Valószínűleg a jelen teszt tárgya sem tudna többet. Szóval amíg ilyen remek appok vannak a piacon, nem érdemes telefont cserélni, hacsak valaki nem erőltetné a Sony Venice LUT látványvilágot, és mindezt úgy, hogy nem neki kell előállítania profi módon.
Szóval jó ez, de még mindig nem vagyok hasraesve, mert random orosz arcok jobb minőséget tudnak ennél kihozni 4 éves telókból.
Akit érdekel, itt egy felvétel a nem mai csirke Xiaomi Mi10 Próval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mondhatni nincs meglepetés: műértők kezében egy csodálatos eszköz, átlagos felhasználóknál “csak” egy stílusos csúcsmodell.
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Maxell Retro DJ teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest