Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
-
gasMask!
tag
Sziasztok!
Most raktam fel a vegas-t, és van egy problémám. Nem látom a videókat. Berakom, a hangot lejátssza, de a képet nem. ez miért van? -
jhony777
tag
válasz
BigBadPlaYeR #944 üzenetére
Subtitle Worshop-pal átkonvertáltam DVD subtitle-ba, de így sem eszi meg
Mindeggy, akkor nézem, hallgatom EnglishülLegalább gyakorlom a nyelvet!
Most megint lámának érzem magam -
jhony777
tag
válasz
BigBadPlaYeR #942 üzenetére
Húzom én, húzom, de valamiért nem engedi, nem várt nem definiálható hiba üzenetet dob ki. Lehet h nem jó a sub file? Nem tudom. Na még gyakorolgatom, úgyis rájövök, csak tegnap hajnalban már nem volt kedvem szenvedni vele
DVDA nagyon bejön ezt a funkciót nem ismertem eddig, szal mint mindíg ''gyakorlás a tudás annya'', vagy mi
-
jhony777
tag
Na most kezdem el unni az életem, szal van 2 db DivX fájlom, szeretném végre dvd-re kiírni a filmet de úgy hogy a subtitle-t alá teszem, legalább a magyart, de jó lenne ha választható lenne. Namost ezt bonyolultan már megtudom oldani a vegassal, meg majd talán az architechtel, de biztos van 1szerűbb megoldás is. Ilyet nem csináltam még, de most nagyon kéne. Kösz ha valaki tud valami gyors egyszerű megoldást a problémára
-
rEnk
tag
Nyugi lehet!
Katt az ''opciókra'' és ott a ''customise toolbar''-ra!
A legutcsó hozzáadható elem az hogy ''renderer image sequence''. Na azt hozzáadod az eszköztárhoz! Ekkor megjeleni a help után ez az új eszköz.
Kijelölöd a videóban a kívánt részt és katt a ''renderer image sequence''-re. Megadod hogy hova és hogy mijen steppingel. Alapból az van megadva hogy minden framet de lehet változtatni.
Sok sikert hozzá! -
tommie
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #879 üzenetére
Köszönöm a tippet, picit jobb lett a drop rate de nem volt az igazi, a prewie ablak kasztrálása azonban lenullázta a problémát. Minden hapy, NAGYON KÖSZÖNÖM
-
sanyibá
tag
válasz
BigBadPlaYeR #926 üzenetére
Így kell az anyag
-
sanyibá
tag
Sziasztok!
Lehet a Vegasban bitmap, vagy jpeg szekvenciákat létrehozni?
Úgy értem, hogy a kész anyagot szeretném framenként kiexportálva is megkapni!
Előre is köszönöm.
Üdv.
Egyébként tényleg kib@szottul logikusan felépített egy program, nagyon csipázom. -
BigBadPlaYeR
senior tag
Legfeljebb ismételni tudom a többieket (a PH! nem warez fórum, csak angol manual van). De a szignómban is vannak kezdőlnek érdekes dolgok, a PC WORD fórumán: [link] pedig rengeteg alap vegas-os kérdést megválaszolt Egerb. Az csak 6 oldal, de aki tényleg kezdő, annak nagyon megéri elolvasni. Szépen részletesen leírt mindent, képekkel illusztrálva.
-
-
ocso77
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Vegas-os vagyok...
Jelenleg a Vegas 4-es van meg nekem otthon.
Nem tudnátok megadni egy helyet ahonnan le lehetne tölteni egy crackelt újabb verziójú Vegas-t?
Hogy a Vegas 4 összes funkcióját ismerjem, és jól tudjam is használni, próbáltam lefordítani az angol nyelvű manualt, de 35 oldal után feladtam...
Tudnátok esetleg vmi magyar nyelvű manualt, amit le is lehetne tölteni....??
Előre is köszi!!! -
ocso77
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Vegas-os vagyok...
Jelenleg a Vegas 4-es van meg nekem otthon.
Nem tudnátok megadni egy helyet ahonnan le lehetne tölteni egy crackelt újabb verziójú Vegas-t?
Hogy a Vegas 4 összes funkcióját ismerjem, és jól tudjam is használni, próbáltam lefordítani az angol nyelvű manualt, de 35 oldal után feladtam...
Tudnátok esetleg vmi magyar nyelvű manualt, amit le is lehetne tölteni....??
Előre is köszi!!! -
ssolitude
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #914 üzenetére
Nem kell plugin.VirtualDubMod kezeli az mpeg2-t.
-
jhony777
tag
Hopp, elakadtam. Ha eljön Joe Black ( Meet Joe Black) hez subtitle-t vajh' honnan lehet letölteni? Magyart, úgyértem.. És hogy is kell ha esetleg van bepakolni alája? Aszthiszem az Architecht tud ilyet, csak még nem próbáltam, mert nem kellet.
[Szerkesztve] -
rEnk
tag
Hahó Emberek!!!
Tud valaki ojan progit amivel egy *.vob fileból a hangsávot ki tudnám szedni mp3-ba?? -
gyikhus
tag
Igen, én is hasonló következtetésre jutottam, mert ami elfogadható ilyen tekintetben az egy 3000+ os A64, ami S754 alapra épül, amit ugye az AMD már megszüntetett.
Szóval várunk, oszt' majd egy 939-re.
Amúgy olvastam a Sony honlapján, hogy a 64bit-es procik egyáltalán nem dobnak a Vegason, csak az X2 az, ami lendít a dolgon.
Az általad belinkelt teszt jó egyébként, csak esetünkben a Photoshop és az MPEG2 teszt az, ami releváns - a többi csak afféle szintetikus iránymutatás. -
K9
tag
Hát nem tudom. Erre egy külön teszt kéne, de nem hiszem hogy csak egy plussz sse2 sokat dobna. Meg azért ez elég jó procinak számít ez a barton. Ha cserélni akarom akkor azért nem cserélek, mert sse2, meg hasonló órajel mint ami most van.Nem éri meg szerintem a plussz babrálás, rohangálás, a teljesítmény meg anyira azért nem ugrik meg.
Kivéve akkor ha valami tényleg dúrvát akarsz venni dual magosat vagy A64-ből 3800+.
De szerintem érdemes várni mert most áll a piac, nem jött ki semmi komoly ujdonság proci téren már mióta, és elvileg hamarosan jön, és akkor az árak végre ugornak.
Egyébként hiányoltam is amit belinkeltem a tesztből a réginek számító barton procit, meg sempron ami ujabb de mégis szarabb. Ha lenne akkor lehetne következtetni mégis mennyit dob az sse2. -
gyikhus
tag
Hahó emberek!
Látom mezei Vegas-userek is hardverorientáltakká készerülnek váltani. Ezzel kapcsolatban merült fel bennem egy elméleti kérdés, kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren:
Adva van a konfigomban szereplő proc, ugye egy 512Kb.-s barton, 2300Mhz.n járatva, ami PR értéken valahol 3400+ nál van.
A kérdés: Ha platform-ot váltok S754-re vagy S930-ra, és egy olyan procira, ami már támogatja az SSE2-t az mennyire befolyásolja a rendert/vegas működését? Ez a faktor, mivel szinte másra nem használom a gépet (az asszony CIV4-ezik, amikor csak teheti, az meg elfut) alacsonyabb PR értékű (pl. 3000+) órajellel?
Na? Jó kérdés, mi? -
K9
tag
Valamikor bejött ez a téma hogy milyen proci, akkor lássunk egy rohatt jó tesztet:
[link] -
ssolitude
őstag
válasz
---Lasali--- #905 üzenetére
Természetesen a RenderService működik a Vegasban,kipróbáltam és megy.Az hogy valakinél valami nem működik, nem feltétlenül a szoftver hibája.
Az egy másik dolog, hogy nem nagyon láttam értelmét, éppen ezért nem is használom. -
ssolitude
őstag
válasz
---Lasali--- #904 üzenetére
Lehet, hogy az elmélet ez.Én mást tapasztaltam.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
ssolitude #899 üzenetére
Na...
Elővettem laptopot, fel rá a vegas, engedélyez a hálózati izét.
Indít ez a network render, másik gépen szintén, két gép egy routerbe, minden port akármi szabad, semmi tiltás, meg is jelenik 5 perc sz@rakodás után az a render status, rákatt, nem történik semmi... , rendereléskor bejönne egy ablak, ahol ki lehet választani dolgokat, de csak az az egyetlen egy gép látszik amin éppen csinálod a dolgot, és... ha úgy elindítod, kifagy valami hülye hibával...
Szal kb ennyi.
Amúgy azt se értem hogy hol lehetne beállítani ezt hogy mit is csináljon.. pl te azt akartad amit az előbbi hozzászólásba leírtam, én meg azt hogy a fő gép konvertáljon, és küldjön a fileból másik gépre is, és azis konvertáljon, majd küldje vissza a fő gépre... -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
ssolitude #895 üzenetére
Na, kipróbáltam a hálózatos dolgot amit mondtál de először erre írok egy választ mert mondta egyik tag hogy ebben a hozzászólásban erről van szó amit kérdeztem.
Na szal... ez a két winyós megoldás szerintem egy fatális b@romság, főleg hálózaton keresztül, minek két winyó? Órákon kereszül renderel egy 3 gigás intel egy mpeg 2 es videót vagy egy avit pl xvid be, ami pl vam 4-10 giga. Ezt az adatmennyiséget egy normál winyó kb 10 perc alatt átmásolja, 55MB/s es olvasási sebbel, másoláskor ez kb fele...
Na... ez akkor lenne jó ez a több winyós megoldás, ha a proci gyorsabb lenne a winyónál--- de nem... mert rohadtul lasabb ilyen esetbe...
Ha meg hálózatba ez lenne... hogy a másik gépről húzná a videót, akkor meg még roszabb a helyzet, mert egy normál 100 megás hálókártya-router, kb 7MB/s es sebességre képes, szal sokkal lasabb mint egy winyó ami pl másol... -
Scytha
tag
válasz
BigBadPlaYeR #902 üzenetére
Köszi, tényleg ez volt a hiba.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Gondolom 2 részre van partícionálva a vinyód. Ezzel nincs is semmi baj, nagyon helyes. Csak az ember hajlamos csak akkora C:\ partíciót létrehozni, ami a vindóznak kell, nem többet. Pedig az az okos windóz alapból mindent a saját meghajtóján akar megcsinálni, csak utána odapakolni, ahol még hely is van.
Tehát: DVDA-ban az ideiglenes fájlok helyét (temporary) tedd a D:\ -re, mert ott még hely is van neki, aztán úgy már menni fog. Vagy akár partiton magic-el megnövelheted a C: partíció méretét. Ez ugyan veszélyes, de ha óvatosan csiálod, hosszú távon megkímélhet az ehhez hasonló problémáktól. -
Scytha
tag
Nem pontosan ide passzol a téma, de nem találtam neki topikot. Na szóval Sony Architect 3-mal szeretnék DVD-t készíteni, 4,2 Gb-nyi anyag lenne ha kiírnám (egy 140 mb-os wmv-ből és egy 1,8 gb-os avi-ból). Ugye készítenie kéne a gépre először egy projectet amiből ki lehetne írni, de nekem mindig azt írja ki, hogy nincs elég hely a vinyón. Nem annyi hely kéne neki amekkora a DVD lesz?? 11 gb-nyi szabad hely is kevés neki. A wmv-t már korábban kiírtam az csak 400 mega körüli lett, ott nem szólt be. Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest