Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelőre ott tartunk, hogy a 4/24-70-es nikkor nem kicsit jó darab, még az f2.8-as GMasterhez képest is. Szval az alapzoom 99%, hogy marad.
Egyébként ez az f/2.8-as alapzoom kérdés eléggé átértékelődött bennem mostanában: Ha nagyon kell a fény meg a DOF, akkor a 2.8 úgyse lesz elég. Ergo amit egy minőségi 2.8-asért fizetne az ember inkább egy jó f/4-es alapzoomba és 1-2 f1.8 körüli jó rajzú fixbe fektetem. Sonyn ugyanezt csinálnám, csak ott az 1.8/55 lenne a fix.
SzVSz ezeket a számokat olvasva a 3rd party gyártók turbógyorsan rá fognak kapcsolni a MILC-ekre, a DSLR (gyorsan) süllyedő hajó...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest