-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali111
újonc
3 napja boldog tulajdonosa vagyok egy xh9505-nek. Valóban nagyon jó a képminőség, úgy, hogy egyelőre minden gyári alapbeállításon van. Két fura dologgal találkoztam:
- A wifi otthon mindig rejtett ssid-vel megy. Mindkét sávon. A sony tv a 2.4-es rejtett ssid-re rácsatlakozik, az 5-ösre meg nem. Az 5GHZ-re csak akkor csatlakozik, ha láthatóvá teszem. ??? 3 napja szórakozom vele, mindent állítottam már, ami csak eszembe jutott, de mindig ezt csinálja. Találkozott már valaki ilyesmivel?
- A bluetooth a másik. Bármivel villámgyorsan párosodik, de hiába próbálom, nem csatlakozik egyik párosított telefonhoz sem. Erre van valakinek valami ötlete?
Köszi!
-
Lali111
újonc
Bár nem a konkrét témához szólok hozzá, de talán nem haragszotok meg érte. A topic nagy részét végigolvastam és rengeteg hasznos infot találtam itt.
Szuper a topic és köszi mindenkinek!!!!
Sztem én is megpróbálkozom az XH95-tel.
-
Lali111
újonc
válasz robi-k #60634 üzenetére
Ízlés kérdése. Én most készülök visszaváltani oledről lcd-re, azért olvastam végig a topicot. Az oled végtelen kontrasztja HDR-rel vagy Dolby Vision-nel 4 K-ban időnként fura képeket produkál bárhogy kalibrálják. Egy-egy részletet időnként annyira kiemel (pl. egy fülbevaló, egy arc stb.) hogy elvonja a figyelmet a kép többi részéről. Nekem ezzel tönkreteszi a filmélményt. Nem a szemölcsöket szeretném látni a szereplők arcán, hanem a sztorit. Ez persze az én szubjektív megélésem.
Amúgy jó minőségű saját fotóknál és videóknál tényleg szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer Kuro PDP LX608D plazma tv
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest