Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

norbi215 csendes tag Igen közben próbáltam jobban beleásni magam és mivel az előző konfigom is még siman vitte a jelenlegi játékokat, a cpu 100 on forog...első ízben VGA fejlesztés volt tervben, de ilyen elavult rendszerbe kár az uj vga kari... 
 Aztán az am4 jött szóba, most az am5..
 Egyéb hardverek köszönik elvanak..pl a tápom 750wattos..
 Kb próbálok egy olyan Közép utat belőni, ami most talán túlzás 1080 phez, de 5 év múlva még fejleszthető...
 Nyilván bármiből vehetnék több 100 ezerért tartalék gyanánt alkatrészeket, de míg nincs nagy igeny alap elgondolás marad...
 Toronyhűtő biztosan 2*120-as lesz feher argb...nem tudom ez a cpu maxon mennyi wattot fogyaszthat, de 20 ezerig simán 200 wattig van hűtő.Ram eredetileg 5200 cl 40 ami volt, de én is már a 6000 felé hajlok cl 30... 
 Az alalap maga az asrock maradna egyenlőre.
 Év elején még am4 volt tervben most már am5...nem bánom hogy vártam...
 Egyébként első indulásra ezek megfelelőek, aztán később ha jobban érzem szükségét fejlesztek...most sajnos ennyi a keret...
 Cpu+ram+alap+ hűtő 170 e
 Vga kb 150 e
 Ebből kell kihoznom...
- 

aleister veterán Ryzeneknél a hűtés már csak azért is hangsúlyos, mert a cpu teljesítménye a hőmérséklet függvényében növekszik. Értsd, nagyobb hűtési teljesítmény mellett, nagyobb számítási kapacitást tudsz ugyanabból a cpu-ból kihozni. 
 Ezért én építettem magamnak egy vízhűtést AM5-re. AM4 esetében is ezt tenném.Drágább ugyan, mint egy csúcs léghűtő, de egyrészt a jobb hűtés mellettl több előnye is van, másrészt az építés számomra remek hobbi...nem utolsó sorban elég esztétikus is.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Automobilista 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest