Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
kecsawi #1849 üzenetére
Update, ha valaki így járna. Valószínű, hogy a hűtő felfogatásakor szorosabbra lettek húzva a rögzítő csavarok, ilyen is okozhat folyamatos narancsled jelzést. Szétszedés után elvittem Kanizsára az alaplapot, hátha tesztelik... -nem volt procijuk - de a lap megijedt, és szépen összerakva hibátlanul működik azóta is.
(bekavarhatott a win11 is, mert a másik gépben levő ssd nélkül fTPM hibát írt a bios, de már láttam legalább)
-
válasz
kecsawi #1395 üzenetére
Nem.
Most alaplapot váltottam.
A régi lapom egy Asrock X370 Taichi volt, amibe a F4-3200C16D-16GTZ memória pár tökéletesen ment XMP profillal, 2600-as processzorral.Most vásároltam a Gigabyte lapot, amibe vásároltam 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-32GIS típusú memória párt, és most azzal szenvedek.
De a F4-3200C16D-16GTZ-val se működik az XMP profil.
-
jeni
félisten
válasz
kecsawi #1289 üzenetére
akkor mégis jól írhattam,hogy a 1200 proci nem alkalmas 2.60 feletti BIOS kezelésére az alaplapban.
így ha van módod akkor tedd vissza a 2.60-t már ha lehet vissza lépni azokra?
biztosra vettem,hogy maga a proci jó csak most jön ki a proci sokasága,hogy egyszerűen nem fér bele az összes vagyis valamelyikéről véglegesen le kell mondani a tulajnak
vagyis marad a régi és úgy használod a gépet vagy beruházol egy újabb CPU-ra. -
Frankie50
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszod! Szerintem is mennie kellene, de nem vagyok benne biztos. Húzni nem tervezem, csak net, fényképek, meg telefonos videók, youtube. Játék nincs, videó kártya is csak a beépített.zolee1984
Köszi neked is! Én is a dualt szeretném, de ez nincs benne az alaplap listájában, csak az egy modul, ezért vagyok bizonytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest