- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
FX-4100 alá keresek mATX alaplapot, a házamból kifolyólag csak ilyen formátum jöhetne szóba és fontos szempont lenne a tuning. Ezeket néztem ki:
ASRock 880GMH/U3S3
ASUS M5A88-M
Gigabyte GA-880GMA-USB3Melyiket tudnátok ajánlani?
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
fix értékre állított cpu szorzó mellett Win Xp alatt semmilyen esetben nincs CnQ vagy lap függő a dolog?
-
audi100td
nagyúr
Az FX lényegében annyival tud többet, hogy több PCIe sávval rendelkezik, ezáltal CrossFireX esetén 2db x16-os slot áll rendelkezésedre, 890GX-nél 2 kártya esetén mindkettő slot x8-os sebességre vált (az egyik elektronikailag is úgy van kivitelezve). Szóval ha nem tervezel komolyabb CF rendszert, nem maradsz le semmiről egy 890GX deszkával, az IGP-től meg nem tudom miért féltek annyira, pl. VGA csere esetén jól jöhet, ha meg nem használod akkor sem árt senkinek.

-
audi100td
nagyúr
Bizonyos 8 illetve 16GB-os Kingston pendrive-okat nem szeretnek az AMD chipset-ek vagy a hozzátartozó driver-ek, legalábbis ez a tippem, mivel különböző gyártmányú lapoknál is jelentkezett a probléma (esetemben Asus M4A79T Deluxe, Gigabyte 770-UD3, Sapphire PURE 790GX). Én 16GB-os DT100-al szívtam (és még sokan mások is, beleértve a 8GB-os verziót), Intel-es lapban meg hibátlanul működött. Pl. Verbatim 8GB viszont tökéletesen megy. Persze előfordulhat, hogy a Kingston-on kívül más pendrive-okkal is akad probléma...
-
audi100td
nagyúr
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Szerintem jó választás, nekem M4A79T Deluxe-ben mentek rendesen...

-
audi100td
nagyúr
válasz
Press Lennox
üzenetére
Persze, jól jöhet pl. vga cserénél, amíg nem érkezik meg az új kari.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Press Lennox
üzenetére
Szerintem az AM3-as Asus lapok többnyire elég jól sikerültek, ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor M4A79T Deluxe vagy Crosshair III, valamivel olcsóbban M4A79XTD EVO vagy még olcsóbban M4A785TD-V EVO, ez alá nem érdemes menni, az utolsó 2 kb. egy szinten van, ezért talán az M4A79XTD EVO-t nem érdemes annyira számításba venni.
1600/CL8-as Corsair Dominator vált be nekem eddig a legjobban, de pl. az 1600/CL7-es G.Skill Ripjaws is elég jó.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Press Lennox
üzenetére
Szia,
1600/CL8-as Corsair Dominator-t tudom ajánlani, szintén "Black Edition Ready", mondjuk nem írtad mekkora összeget szánnál rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI ~ÚJ - 3 év FirstShop garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 PC ram, mennyiségi kedvezmény!
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest