Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
katt777 #4635 üzenetére
Te valamilyen tesztel játszol? Esetleg ott akarsz első lenni?
Én személy szerint le sz@rom. Mondok jobbat. A dekodolást, a renderelést és egyébb ilyen dolgokat is.
Nekem a gép kell: net, kicsi world, egy-egy valami írásásra és játékra. Mivel sok lé nincs ezért marad (vagy lesz) k10-7xx. Mert a 4300 nem olcsó, egy normális lap szintén és ehhez a konfighoz (hogy menjen is) nem elég a 2600pro-xt (oda kell egy 8600gts-8800gts, 2900xt. Mivel lévén ezek is drágák így nekem nem pálya).
Tehát én azt mondom ha az embernek kevés a pénze vegyen amd-t. Akinek meg sok annak meg úgyis mindegy. Mert mint látjuk a proci 16k, a lap 18k, a vga 25k. Ugyanez intelnél proci 25k, lap 25k (és nincs int vga), vga 40k. Tehát amd: 59k, intel: 90k. Konklúzió 1,5x annyi. Mégis teljesítményben 30-35%-l tud többet.
Hát ez most a helyzet. Szerintem. -
katt777
félisten
válasz
katt777 #4635 üzenetére
Javítás: Közben szóltak, hogy az energiagazdálkodás-beállítások miatt volt a képen 2,262, amúgy 3,4-en megy. Viszont a 3,3-hoz képest akkor is nagy az az eltérés. Kár, hogy pont akkor sikerült AMD-re váltanom, amikor elkezdett süllyedni a hajója, utána meg lementek az Intel árak. Persze az legyen okos, aki előre ki tudja találni a dolgokat. Már csak abban reménykedhetem, hogy lesz majd K10 AM2-be, és az lenyomja végre az Inteleket. De ennek persze nem sok reális alapja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest