Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Te valamilyen tesztel játszol? Esetleg ott akarsz első lenni?
Én személy szerint le sz@rom. Mondok jobbat. A dekodolást, a renderelést és egyébb ilyen dolgokat is.
Nekem a gép kell: net, kicsi world, egy-egy valami írásásra és játékra. Mivel sok lé nincs ezért marad (vagy lesz) k10-7xx. Mert a 4300 nem olcsó, egy normális lap szintén és ehhez a konfighoz (hogy menjen is) nem elég a 2600pro-xt (oda kell egy 8600gts-8800gts, 2900xt. Mivel lévén ezek is drágák így nekem nem pálya).
Tehát én azt mondom ha az embernek kevés a pénze vegyen amd-t. Akinek meg sok annak meg úgyis mindegy. Mert mint látjuk a proci 16k, a lap 18k, a vga 25k. Ugyanez intelnél proci 25k, lap 25k (és nincs int vga), vga 40k. Tehát amd: 59k, intel: 90k. Konklúzió 1,5x annyi. Mégis teljesítményben 30-35%-l tud többet.
Hát ez most a helyzet. Szerintem. -
katt777
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Javítás: Közben szóltak, hogy az energiagazdálkodás-beállítások miatt volt a képen 2,262, amúgy 3,4-en megy. Viszont a 3,3-hoz képest akkor is nagy az az eltérés. Kár, hogy pont akkor sikerült AMD-re váltanom, amikor elkezdett süllyedni a hajója, utána meg lementek az Intel árak. Persze az legyen okos, aki előre ki tudja találni a dolgokat. Már csak abban reménykedhetem, hogy lesz majd K10 AM2-be, és az lenyomja végre az Inteleket. De ennek persze nem sok reális alapja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest