Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Tubica #13125 üzenetére
Van egy MSI K9N Neov2-es alaplapom a legújabb biossal. Ugyebár 4 foglalata van, dual-ba így néz ki +-+- namármost, nekem valamiért nem a színeknek megfelelően van a dual, hanem egymás mellett, valahogy így ++-- és nem tudom miért.
Ezt most nem egészen értem nálad mi van, de különböző színű foglalatokba, egymás mellé kell tenni a modulokat, akkor lesz dual channel.
Ezenkívül az egyes számú foglalatban kell memóriának lennie, tehát két modul esetén dual channel akkor lesz ha az egyes (a processzorhoz legközelebbi, zöld) és a kettes (a mellette lévő narancs) foglalatban van. Most akkor nálad így van vagy sem? -
diablo1984
veterán
válasz
Tubica #13125 üzenetére
abba a lapba tolhatsz minden ddr2-es ramot, minden eszi, nem finnyás(nekem is van egy ilyen lapom a másod gépemben! azt megnem mondom most neked, hogy hogy vannak a színek, de nem a közvetlen egymás mellettiben megy dualban, ez rémlik!
ha van 2x2gb-od, kingmax és samsung, és dualban kezeli, akkor ne váltsd fel 2x1gb-ra, hanem örüjjé neki! a lap amit beállít magának időzítést, és hibátlanul megy, akkor hagyd azon, nagyon nem éri meg játszogíatni vele, főleg, hogy nem egy márkájúak a ramok, másrészt instabilitást okozhat, harmadrészt meg annyit úgysem tudsz vele nyerni, hogy kockáztasd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- League of Legends
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest