Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #11362 üzenetére
Ezzel a megjegyzéseddel:
"Ha veszel egy 4670-t ami teljes terhelésen nem eszik 75W-t akkor nem nehéz kikövetkeztetni pp2-vel mennyit ehet. Kb mint az int vga."
bogarat ültettél a fülembe. Kerestem tesztet ami megerősíti a megjegyzésed, de sajnos sehol nem találtam olyat, ahol IGP-t hasonlítanának pl. 4670-hez akár csak fogyasztás szempontjából. Véletlenül nem tudsz linkelni ilyet?
Még a végén benevezek egy 4670-be de inkább 4830-ba, ami IDLE-ben kb. 20W-tal eszik csak többet a 4670-től. Legalábbis jópár tesztoldal vizslatása után erre a következtetésre jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest