Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért volt L- fokozatban, mert annyira billegett szerencsétlen, hogy máshogy nem mertem vinni.
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent. 
Phobion: Trükközni tudsz soloban is, mert pl. ha húzol egy teharautót, akkor az is tolja neki. Én se multiztam még, de szoktam csinálni ilyen "halálkaraván" szerű dolgokat simán vontatva egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent.