Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Azért volt L- fokozatban, mert annyira billegett szerencsétlen, hogy máshogy nem mertem vinni.
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent. 
Phobion: Trükközni tudsz soloban is, mert pl. ha húzol egy teharautót, akkor az is tolja neki. Én se multiztam még, de szoktam csinálni ilyen "halálkaraván" szerű dolgokat simán vontatva egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent.