Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, közben addig eljutottam, hogy megnéztem ezt a steaminget, itthoni optika, 1000 Mbit fel és le. Néha azért szétesik a kép, de a nagyobb baj, hogy nekem sok éve már 21:9 monitorom van, ez meg azt nem támogatja, illetve nem láttam, hogy lehetne állítani. Plusz pl. Forza Horizon 5-öt kipróbálva kb. 20-25 FPSt kaptam az elején. Remélem azért ez XSXen más lesz, mert ha nem, akkor gyorsan megválunk egymástól.
Én egyébként azt hittem, hogy ez a cloud gaming úgy értendő, hogy a saját XSXem dolgozik, de nem.
Visszatérve a Snowrunnerre nem tudom mi lesz a megoldás így, mert azért PC-s változat után a streaming több sebből is vérzik. Hétvégén remélem végre lesz időm boxozni, akkor megnézem ott a sima Snowrunnert GPből, hogy milyen, hátha segít eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én egyébként azt hittem, hogy ez a cloud gaming úgy értendő, hogy a saját XSXem dolgozik, de nem.