Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Na szóval itt vagyok ahogy ígértem

Ugorj be ftp-vel az ftp://polesz.myftp.org címre és az egy darab bare.i fájlt szedd le és írd ki cd-re légyszíves
Használd a slackware cd-t erre a célra
Ott a rootdisks alkönyvtárban találsz majd egy rawrite progit azzal ki tudod vésni a cuccot floppyra.
rawrite bare.i a:
Ezután próbálj meg bebootolni róla. Ha ez sikeres volt akkor +2 floppyra ki kell írni a rootdisks alkönyvtárból az install.1 és install.2 fájlokat is. Ezzel a 3 floppyval felvértezve fel tudod telepíteni a slackot a gépre. A telepítéskor ha rákérdez, hogy milyen kernelt használjon akkor a jelenlegit kell választanod vagy a floppyt megadni. Ezt nem tudom pontosan, mert nekem mindig cd-ről bootolt a drága.
Ha idáig eljutottál hiba nélkül már mint a bebootolásra gondolok akkor jelezd. Mondjuk akkor is ha nem sikerült...
Kitartás és easy rider öcsém
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott a rootdisks alkönyvtárban találsz majd egy rawrite progit azzal ki tudod vésni a cuccot floppyra.